Cine este Ruslana, ucraineanca pentru care Alexandra Dinu a dat golden buzz la Românii au talent. Ce i-a făcut lui Florin Călinescu

Iancu Andreea 05.03.2021, 22:56

Ruslana Krutas, o ucraineancă în vârstă de 20 de ani, a cucerit-o pe Alexandra Dinu, care a decis să apese pe golden buzz și să o trimită pe concurentă direct în semifinalele de la Românii au Talent. Născută în Kremenchuk, frumoasa cu accent din Ucraina a fascinat jurații cu talentul său.

Cine este Ruslana Krutas, concurenta de origine ucraineană care a primit un golden buzz

O nouă prezență internațională a reușit să smulgă ropote de aplauze și zâmbete uimite din partea juraților de la Românii au Talent. Dincolo de frumusețea evidentă a concurentei din Ucraina, publicul a putut urmări o prestație acrobatică de zile mari. Deși momentul a început cuminte, cu câteva mișcări specifice și o costumație de flamenco, Ruslana s-a debarasat rapid de rochia plină de volane și a trecut la partea spectaculoasă a momentului.

Am ajuns în 25 de țări cu spectacolul meu. Acum, sunt pentru prima oară în România îmi place țara aceasta. Am venit în România pentru a-mi arăta talentul și sper ca românii să mă aprecieze. Sunt emoționată de fiecare dată când urc pe scenă. Este un amestec. E adrenalină și este ca un drog. Sau poate, mai bine zis este precum sexul. Trăiesc foarte multe sentimente, a mărturisit captivanta Ruslana chiar înainte de a urca pe scenă.

Cu o măestrie de contorsionist, acrobata și-a mișcat trupul în fel și chip, spre uimirea membrilor de la masa juriului. Păstrându-și buna dispoziție și zâmbetul, Ruslana a reușit să rămână în poziții greu de privit, darămite de executat de către oamenii obișnuiți. Apogeul momentului ucrainencei a fost acela în care concurenta s-a legat la ochi și cocoțată fiind pe doi suporți, a reușit să coboare pe spate și să ia un trandafir cu ajutorul buzelor.

La un moment dat nu mai înțelegeam nimic. Unde-i capul, unde-s picioarele. A fost o nebunie curată. Și culmea, în cele mai dificile poziții, în care tu ca spectator simți durere doar privind ce făcea, chipul ei apărea așa de te miri unde cu un zâmbet cât toată fața. Și nu era un zâmbet forțat, crispat, ci dimpotrivă era așa relaxată și super naturală. Chiar cred că Ruslana e un fenomen al naturii, a recunoscut Alexandra Dinu.

Juratul Florin Călinescu a rămas impresionat de numărul concurentei
Juratul Florin Călinescu a rămas impresionat de numărul concurentei

Florin Călinescu, surprins de numărul Ruslanei. Juratul nu s-a mai putut așeza pe scaun

După un astfel de spectacol jurații au rămas muți de uimire, iar între Ruslana și butonul de golden buzz nu a mai fost decât decizia Alexandrei Dinu. Jurata a completat aplauzele tuturor cu o apăsare aurie, care a trimis-o pe concurentă mai departe în etapa penultimă a competiției de talente.

Singurul lucru pe care pot să-l fac după momentul tău este ăsta!, a spus Alexandra Dinu, în timp ce apăsa butonul golden buzz.

Confetiile au încununat perfect momentul spectaculos al ucrainencei, pe măsură ce jurații o aplaudau la scenă deschisă. Evidentă a fost și bucuria și surprinderea totodată a concurentei, care a primit cu mult entuziasm vestea că va merge direct în semifinalele Românii au Talent. 

Astea sunt momentele pe care vrei să le trăiești la Românii au Talent! Sunt tare curioasă cu ce se va prezenta în semifinală pentru că nu îmi dau seama cum se poate depăși perfecțiunea, a mai menționat Alexandra Dinu.

Concurenta a mărturisit în culise că și-a dorit foarte mult să obțină golden buzz-ul după momentul său și se pare că dorința i s-a și îndeplinit. Atât Smiley cât și Pavel Bartoș au dezvăluit uimirea cu care au privit-o pe Ruslana în timpul evoluției sale pe scenă.

Data viitoare vă voi arăta recordul meu Guiness. Am spart 44 de baloane cu spatele, a precizat concurenta.