Cine este Raisa Chiribuță, fetița care a făcut senzație la Românii Au Talent. Alexandra Dinu i-a dat Golden Buzz

Ana Anitoiu, Anca Manolica 29.03.2021, 22:43
Cine este Raisa Chiribuță, fetița care a făcut senzație la Românii Au Talent. Alexandra Dinu i-a dat Golden Buzz

La 11 ani, Raisa Chiribuță a avut parte de o surpriză de proporții! Tânăra și-a încercat norocul și s-a prezentat în fața juraților de la Românii Au Talent, în sezonul 11 al emisiunii, iar prestația sa a fost apreciată cu un Golden Buzz. Cea care a apăsat butonul auriu al show-ului de la PRO TV a fost Alexandra Dinu, care s-a arătat complet impresionată de numărul artistic al fetei. Emoții de nedescris, aplauze și o bucurie uriașă pentru micuța talentată!

Cine este Raisa Chiribuță, fetița care a primit Golden Buzz la Românii Au Talent

Cine este Raisa Chiribuță? Este o tânără pasionată de dans din Craiova, în vârstă de 11 ani, care și-a dorit să le facă cunoscut tuturor talentul ei. Drept urmare, aceasta a participat la sezonul cu numărul 11 Românii Au Talent.

Luni seara, 29 martie, în ediția cu numărul 16 a sezonului 11 Românii Au Talent, Raisa a evoluat în fața celor patru jurați. Înainte de numărul ei artistic, aceasta a făcut o mică descriere despre ea, prezentându-se în câteva cuvinte esențiale.

Raisa Chiribuță, la Românii Au Talent
Raisa Chiribuță, la Românii Au Talent

Ea a ținut să le spună juraților Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Alexandra Dinu că talentul ei este baletul și gimnastica.

 Talentul meu este să fac balet și gimnastică. Prima oară am început cu dansuri moderne, doar că m-am lăsat de ele, am început gimnastica și apoi baletul. Dansul m-a ajutat să trec peste timiditatea pe care o am.

Când o să fiu mare îmi doresc să fiu coregrafă de gimnastică acrobată. Când eram mai mică îi spuneam mamei mele că eu chiar vreau să câștig Românii au Talent, a spus Raisa Chiribuță în timpul emisiunii de la PRO TV.

Alexandra Dinu a dat Golden Buzz

Momentul artistic i-a fascinat pe toți jurații, dar cea care a apăsat butonul auriu a fost Alexandra Dinu. Extrem de încântată și impresionată de performanța fetei, vedeta a ținut să o felicite.

A fost ceva fantastic. A fost fabulos. Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată. Nu pot să-mi imaginez cum a fost posibil așa ceva. Este incredibil. Astea sunt momentele pe care vrei să le trăiești la Românii au Talent. Mi-a zis la început că o să ne arate latura ei necontrolată și s-a dovedit a fi molipsitoare. Mi-am lăsat efectiv simțurile să acționeze, a spus Alexandra Dinu, care i-a dat Golden Buzz.

Raisa Chiribuță, la Românii Au Talent
Raisa Chiribuță, la Românii Au Talent

Micuța a reușit să smulgă zâmbete și aplauze, fiind felicitată pe bandă rulantă. Un alt jurat de la Românii Au Talent, plăcut surprins de acest moment, a fost Andi Moisescu. Acesta a ținut să o felicite pentru toată emoția oferită.

Impresionat de momentul fetei, Moisescu i-a transmis acesteia gândurile sale bune și feedback-ul pozitiv.

Asta e frumos în viață, că până și ce pare imposibil uneori se poate. M-a lăsat fără glas practic, a spus și Andi Moisescu.

Românii Au Talent continuă vineri, 2 aprilie 2021, cu o nouă ediție. Spre deosebire de anii trecuți, sezonul 11 vine cu dublă porție de distracție pe săptămână, emisiunea difuzându-se lunea și vinerea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...