El câştigă Românii au talent 2021? Florin Călinescu l-a dat de gol

Cristian Cojocaru 23.02.2021, 13:52
El câştigă Românii au talent 2021? Florin Călinescu l-a dat de gol

Un tânăr a reușit să îl impresioneze până la lacrimi pe Florin Călinescu. Povestea acestuia l-a făcut să devină preferatul românilor dar și al juriului, făcându-i pe toți să se întrebe dacă el câştigă competiția Românii au talent.

Povestea care câştigă teren la Românii au talent

Profund impresionat de un puști, scutul lui Florin Călinescu a fost străpuns și l-a adus pe acesta în lacrimi. Tânărul fără familie, povestește despre teribila sa viață. GIM este un băiat din Timișoara care a reușit să ajungă la inimile românilor dar și a juraților emisiunii Românii au talent. Dând dovadă de un curaj imens, acesta face marele pas pe scenă și se deschide lumii, afirmând că ”un minut, trei minute, zece minute îți pot schimba viața…asta se poate întâmpla acum”.

„Nu-mi zic…Am crescut singur, de mic…prin case de copii, orfelinate. La 11 ani, am fugit. De atunci, mă descurc singur. Prima mea amintire este a momentului în care a fost înfiat fratele meu. Noi am ajuns împreună la același centru, dar el a fost înfiat imediat. Aia e prima mea amintire, când zbieram după fratele meu. Știam că de atunci se vor rupe legăturile.

Cine ar mai mai veni să viziteze un loc în care nu i-a fost deloc bine? Oficial, eu am stat la orfelinat până la vârsta de 12 ani. După ce am plecat, am stat trei ani pe stradă, în frig. În Timișoara, avem niște țevi. am săpat dedesubt, am pus niște cartoane, am pus câteva pături, să nu se simtă așa de tare umezeala, și dormeam sub ele. Când mă lovea foamea aia cumplită, făcea Dumnezeu cumva, că doar el ar fi putut să mă ajute, și găseam sau primeam, fără să cer”, a povestit GIM.

GIM a reușit calificarea sa directă în semifinala Românii au talent
GIM a reușit calificarea sa directă în semifinala Românii au talent

Dragostea pentru muzică s-a menținut vie

Cel de-al patrulea concurent care a reușit să primească butonul auriu, Ghintan Ion Mihai sau pe scurt: GIM, a reușit calificarea sa directă în semifinale. Înainte de a urca pe scenă, tânărul povestea în culise că are emoții foarte mari. Povestea de viață a adus o liniște mortuară printre jurații emisiunii Românii au talent. Abandonat la vârsta de 9 ani într-un orfelinat, băiatul a fugit trei ani mai târziu locuind pe străzi. Dragostea pentru muzică însă i-a călăuzit drumul mai departe continuând să cânte.

Florin Călinescu a afirmat că ”are mari șanse să câștige Românii au talent”. Ionuț a reușit să ajungă nu numai la cei în fața cărora și-a demonstrat talentul dar și la cei din spatele micilor ecrane, prestația sa devenind imediat virală pe rețelele de socializare. Internauții par să fie de aceeași părere cu Florin Călinescu și anume că băiatul ar urma să câștige competiția.

  • „Excepțional! Va câștiga acest sezon!”
  • „Bravo măi băiatule ,ești un exemplu pentru noi toți. O să câștigi premiul”
  • „Momente pline de emoții. Bravo GIM, ești câștigătorul de anul acesta”, au fost câteva dintre comentariile adresate lui GIM.

Florin Călinescu a decis să îi acorde încredere băiatului, întrebându-l dacă acesta crede în peștișorul auriu, apăsând butonul auriu. Concurentul a avut de transmis un mesaj și telespectatorilor spunându-le ”Trageți și îndurați că într-o zi vă pune Dumnezeu mâna în cap”.

Urmăriți Impact.ro și pe