Reacția pe care a avut-o Marcel Ciolacu după ce Liviu Dragnea a ieșit din închisoare spune totul: ‘A fost o perioadă grea’

Badea Violeta 15.07.2021, 18:41
Reacția pe care a avut-o Marcel Ciolacu după ce Liviu Dragnea a ieșit din închisoare spune totul: ‘A fost o perioadă grea’

Reacția pe care a avut-o Marcel Ciolacu după ce Liviu Dragnea a ieșit din închisoare spune totul! Liderul PSD i-a transmis un mesaj fostului conducător al partidului. Totul a fost făcut public pe o rețea de socializare!

Reacția pe care a avut-o Marcel Ciolacu după ce Liviu Dragnea a ieșit din închisoare

Marcel Ciolacu, liderul PSD, i-a transmis un mesaj pe o rețea de socializare fostului conducător al partidului, Liviu Dragnea, după ce acesta a fost eliberat joi, 15 iulie, din închisoare. Acesta a ținut să sublinieze faptul că nu va comentat acuzațiile lui Dragnea la adresa PSD.

Imediat după eliberare, Liviu Dragnea a spus câteva cuvinte grele la adresa partidului său de suflet. Fostul lider PSD s-a arătat dezamăgit de tot ceea ce s-a întâmplat în perioada în care el a lipsit de pe scena politică. Dragnea s pus că PSD a ajuns un partid „praf”, „fără personalitate” și „în buzunarele SRI”.

„Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște. Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale.

Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liviu Dragnea a ieșit din închisoare
Liviu Dragnea a oferit primele declarații din fața penitenciarului

Liviu Dragnea a oferit primele declarații din fața penitenciarului

După aproape doi ani și jumătate în spatele gratiilor, Liviu Dragnea a ieșit din închisoare. Fostul Lider PSD a vorbit în fața jurnaliștilor, dar primele lui vorbe au fost „Unde este Irina?”. După ce a aflat răspunsul la această întrebare, Liviu Dragnea a început să-și deschidă sufletul în fața reporterilor.

Liviu Dragnea se arată foarte dezamăgit de starea în care se află PSD și nu pare decis să revină pe scena politică. Fostul lider al partidului i-a criticat în termeni duri pe foștii săi colegi de la PSD, susținând că partidul a ajuns să fie condus de lași. Până să se decidă dacă revine în politică sau nu, Liviu Dragnea a precizat că își va câștiga existența lucrând la firma fiului său.

„Este amanetat viitorul României cu asemenea datorii. Eu mă consider deţinut politic pentru că am intrat nevinovat. Mi se s-a cerut insistent să îmi recunosc vinovăţia, ceea ce eu nu am acceptat.

Din păcate. nu există opozitie. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni”, a declarat fostul lider PSD.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...