Ce reacție a avut Irina Tănase când a aflat că Liviu Dragnea o să fie eliberat: ‘Mă duc să-mi iau bărbatul acasă’

Stan Filon 15.07.2021, 14:49
Ce reacție a avut Irina Tănase când a aflat că Liviu Dragnea o să fie eliberat: ‘Mă duc să-mi iau bărbatul acasă’

Liviu Dragnea urmează să fie eliberat din penitenciarul Rahova, după ce magistrații de la Tribunalul Giurgiu au decis să îl pună în libertate. Vestea a ajuns și la Irina Tănase, iubita mult mai tânără a lui Liviu Dragnea. Aceasta nu s-a mai putut stăpâni!

Ce reacție a avut Irina Tănase când a aflat că Liviu Dragnea o să fie eliberat

Update:

Iubita lui Liviu Dragnea, irina Tănase, a ajuns la poarta Penitenciarului Rahova, acolo unde își așteaptă partenerul de viață. Tânăra a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare în care descrie ce a simțit atunci când a aflat că iubitul ei va fi pus în libertate.

”Pentru prima dată. Contemplăm lumina, culorile, copacii, păsările, animalele. Simțeam cum aerul îmi umple nările și mă ajută să respir. Auzeam vocile care răsunau pe coridor ca-n turla unei catedrale. Simțeam că trăiesc. Și mă înfioram de bucurie. De fericirea de a exista. Minunat. Îți mulțumesc, Doamne – Doamne, că ai făcut asta pentru mine”, a scris Irina Tănase pe Instagram.

Imediat după ce magistrașții s-au pronunțat pentru punerea în libeertate a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase a avut o primă reacție! Iubita lui Liviu Dragnea a izbucnit în plâns și a spus că pleacă imediat să-și ia bărbatul acasă. ”Sunt foarte fericită! Am început să plâng de fericire! Acum mă îmbrac și mă duc să-mi iau bărbatul acasă”, a declarat Irina Tănase pentru Antena 3.

Liviu Dragnea iese din închisoare, după ce a ispășit doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare, după cum a decis, joi, Tribunalul Giurgiu. ”Sperăm ca acest complet să elimine un subiectivism care s-a observat fără putință de tăgadă la fond. Îndeplinește toate condițiile legale, iar cererea de eliberare condiționată poate fi admisă fără probleme (…) Domnul Dragnea este un om pozitiv, care așteaptă în mod firesc o soluiționare”, a spus Flavia Teodosiu, unul dintre avocații lui Dragnea, la audieri.

Ce reactie a avut Irina Tanase cand a aflat ca Liviu Dragnea o sa fie eliberat
Ce reactie a avut Irina Tanase cand a aflat ca Liviu Dragnea o sa fie eliberat

Cei doi au dorit să se căsătorească, dar magistrații le-au dat planurile peste cap

Decizia a fost luată și este una definitivă și în câteva ore Dragnea va putea părăsi Penitenciarul Rahova, mai ales că iubita sa a și ajuns în fața penitenciarului, unde își așteaptă viitorul soț.

Cei doi au dorit să se căsătorească și chiar și-au ales și nașii de cununie. În timpul unui miting de forță al PSD în Craiova, Liviu Dragnea i-a întrebat în văzul tuturor, de la tribună, pe Olguța Vasilescu și pe soțului ei, Claudiu Manda, dacă vor să îl cunune cu Irina Tănase.

Răspunsul a venit apropae imediat, în aplauzele tuturor PSD-iștilor prezenți la eveniment. A fost o scenă ruptă parcă dintr-un film indian, însă judecătorii le-au dat total planurile peste cap. Liviu Dragnea a fost condamnat la scurt timp la 3 ani și șase luni de detenție în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...