Irina Tănase, primele dezvăluiri despre căsătoria cu Liviu Dragnea. Ce planuri au cei doi după eliberare

Ana Anitoiu 15.07.2021, 15:24
Irina Tănase, primele dezvăluiri despre căsătoria cu Liviu Dragnea. Ce planuri au cei doi după eliberare

Irina Tănase a făcut primele dezvăluiri despre căsătoria cu Liviu Dragnea, după ce Tribunalul Giurgiu a admis cererea de eliberare condiționată a fostului lider al PSD. Tânăra s-a prezentat joi la Penitenciarul Rahova, imediat după ce s-a pronunțat instanța.

Irina Tănase, despre căsătoria cu Liviu Dragnea

Partenera lui Liviu Dragnea a publicat un mesaj pe Instagram, la scurt timp după anunțul eliberării fostului lider al PSD. Irina Tănase i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru vestea cea bună pe care a primit-o.

 ”Pentru prima dată. Contemplăm lumina, culorile, copacii, păsările, animalele. Simțeam cum aerul îmi umple nările și mă ajută să respir. Auzeam vocile care răsunau pe coridor ca-n turla unei catedrale. Simțeam că trăiesc. Și mă înfioram de bucurie. De fericirea de a exista. Minunat. Îți mulțumesc, Doamne – Doamne, că ai făcut asta pentru mine”, a scris Irina Tănase pe Instagram.

Irina Tanase, primele dezvăluiri despre casatoria cu Liviu Dragnea. Ce planuri au cei doi dupa eliberare
Irina Tanase si Liviu Dragnea

Irina Tănase, despre căsătoria cu Liviu Dragnea

Partenera lui Liviu Dragnea a mers în fața Penitenciarului Rahova după ce Tribunalul Giurgiu i-a admis solicitarea de eliberare condiționată. Acolo, Irina Tănase a declarat că fostul lider al PSD se confruntă cu probleme medicale și a spus ce are de gând în privința căsătoriei cu el.

”Practic, în ultimele 9 luni el a stat într-o cameră de 12-13 metri, neputând să facă mișcare, iar pozițiile i-au fost afectate. Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii lui, cu apropiații lui”, a mai spus Irina Tănase, care a precizat că ea și Liviu Dragnea ”nu se grăbesc” în privința căsătoriei lor.

Cum a reacționat Irina Tănase când a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat condiționat

Înainte de a merge la Penitenciarul Rahova, Irina Tănase a dezvăluit cum a reacționat atunci când a aflat că partenerul ei va fi eliberat condiționat. Se pare că iubita lui Liviu Dragnea, în vârstă de 58 de ani, a început să plângă de fericire.

”Sunt foarte fericită! Am început să plâng de fericire! Acum mă îmbrac și mă duc să-mi iau bărbatul acasă”, a declarat Irina Tănase, în vârstă de 28 de ani, pentru Antena 3.

Liviu Dragnea și Irina Tănase vor de ceva timp să se căsătorească. Ba chiar și-au ales nașii de cununie! Liderul PSD i-a întrebat pe Olguța Vasilescu și pe soțul ei, Claudiu Manda, dacă vor să îl cunune cu partenera lui, în timpul unui miting de forță al PSD în Craiova. Răspunsul a fost afirmativ și aplaudat de toți social-democrații prezenți.

Însă, Liviu Dragnea și Irina Tănase n-au mai apucat să ajungă în fața altarului, deoarece fostul lider al PSD a fost condamnat la trei ani și șase luni de detenție în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. El a intrat în Penitenciarul Rahova la data de 27 mai 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...