Prognoza meteo pentru joi, 14 noiembrie. Se schimbă vremea. Ce temperaturi se vor înregistra

Diana Radu 14.11.2019, 10:16
Prognoza meteo pentru joi, 14 noiembrie. Se schimbă vremea. Ce temperaturi se vor înregistra

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru azi, 14 noiembrie. Potrivit acestora valorile termice vor scădea în toată țara. Așadar, vremea se va răci semnificativ azi, față de zilele precendente. Cum va fi vremea în Capitală?

Prognoza meteo pentru joi, 14 noiembrie

Meteorologii anunță valori cu mult mai scăzute față de cum ne-am obișnuit în ultimele zile și un cer noros. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 19 grade Celsius, iar cele minimele vor fi situate între între 6 și 14 grade. Deși valorile urmează să scadă și mai drastică de atât, vremea se păstrează cu mult mai caldă, pentru mijlocul lunii noiembrie.

Specialiștii ANM anunță că vremea se răcește semnificativ
Specialiștii ANM anunță că vremea se răcește semnificativ

Specialiștii ANM au mai anunțat că va ploua slab, predominant în cea de-a doua parte a zilei pe arii extinse în sudul, în centrul țării, la munte și local în restul teritoriului. Cantităţile de apă vor depăşi pe suprafeţe mici 20 -25 l/mp în Carpaţii Meridionali, precum şi în Oltenia şi în Muntenia.

De asemenea, și vântul își va face simțită prezența, mai ales la munte, la altitudini mari, acolo unde va sufla cu o viteză de 60 – 80 de km/h. Însă, vântul va sufla și pe arii mai restrânse și la cote mai reduse cu o viteză de 40 – 45 km/h. Pe plan izolat vor fi semnalate și condiții de ceață.

Cum va fi vremea în Capitală

Potrivit ANM, cerul va fi noros, temporar va ploua slab, mai ales în a doua parte a zilei, iar vântul va sufla moderat, cu cel mult 25 – 30 km/h. Deși în scădere față de zilele anterioare, valorile termice se vor situa în continuare peste cele normale ale datei, cu o maximă de 17 grade Cesius și o minimă de 12 grade Celsius. Vineri vom avea parte de temperaturi maxime de 16 grade, dar şi de precipitaţii. La noapte temperaturile minime vor coboră până la 9 grade Celsius, iar vântul va sufla cu 11 km/h. De asemenea, sunt prognozate ploi în prima parte a zilei.

Urmăriți Impact.ro și pe