O mai știi pe Cristiana Răduță, cea care cânta ”Amor Amor”? Cum arată și ce meserie are acum

Iancu Andreea 04.08.2020, 13:19

Cântăreața făcea furori în urmă cu mai bine de 18 ani, când lansa piesa „Amor, amor”. Cristiana Răduță devenea astfel una dintre cântărețele ce cunoșteau succesul în anii 2000. Totuși, așa cum a apărut, Cristiana a și dispărut din peisajul muzical. Acum, fosta cântăreață a ales o altă meserie și este de nerecunoscut.

După succesul cu ”Amor Amor”, Cristiana Răduță a ales un alt drum

Muzica anilor 2000 a rămas în continuare un etalon pentru tineri. Printre cele mai fredonate melodii ale acelor timpuri se număra și piesa Cristianei Răduță. „Amor, amor” era lansată în 2002, devenind astfel un hit în scurtă vreme. De asemenea, frumusețea artistei era de necontestat. Cântăreața putea fi urmărită în detaliul în clipul melodiei, unde afișa o imagine extrem de senzuală, lipsită de inhibiții. Astfel, Cristiana cucerea publicul cu hit-ul său.

Pe de altă parte, piesa a beneficiat și de cel mai scump videoclip al acelor timpuri, în România. Acesta ar fi costat mai bine de 50.000 de euro. Totodată, pentru a completa succesul oferit de piesă, Cristiana Răduță a ales să pozeze și într-o revistă pentru bărbați. Totuși, Cristiana pare să nu își fi dorit să urmeze o carieră în lumea muzicii. Astfel, la fel cum a apărut pe scenă, Cristiana Răduță a și părăsit peisajul muzical. Însă, nu a părăsit și scena.

Cristiana Răduță este acum actriță și joacă în piese de teatru
Cristiana Răduță este acum actriță și joacă în piese de teatru

Cristiana Răduță, în postura de actriță

Fosta cântăreață pare să nu fi putut renunța prea ușor la lumina reflectoarelor. Astfel, Cristiana a urmat o carieră în lumea artistică, devenind actriță. Transformarea sa este cu atât mai spectaculoasă cu cât tânăra exuberantă a devenit o doamnă rafinată. Totuși, firea Cristianei poate fi remarcată în diferite roluri pe care le interpretează pe scena teatrului. Totodată, actrița este greu de recunoscut pentru cei care nu fac legătura cu numele său. Acum a renunțat la părul lung, fiind tunsă scurt, însă a păstrat culoarea blondă care a făcut-o celebră.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...