Câți bani costă hainele cu care apare Connect R în videoclipuri. Fanii nu s-au așteptat la așa ceva

Stan Filon 24.07.2020, 17:17
Câți bani costă hainele cu care apare Connect R în videoclipuri. Fanii nu s-au așteptat la așa ceva

S-a aflat câți bani costă hainele cu care apare Connect-R în videoclipuri, iar cel care a făcut dezvăluirea a fost chiar îndrăgitul cântăreț. Artistul a scos pe piață o melodie legată de prețul hainelor și de banii pe care oamenii se înghesuie să-i arunce pentru hainele de firmă.

Connect-R a scos un nou clip în care spune cât costă hainele cu care este îmbrăcat

Connect-R rămâne băiatul modest pe care îl cunoaștem cu toții, iar acest lucru se vede din plin în ultimul videoclip lansat, alături de Bvcovia și Criss Blaziny. Cei trei au lansat la începutul lunii iunie melodia „JCole”, care a strâns deja peste 2 milioane de vizualizări.

Cei trei artiști cântă despre banii pe care oamenii îi dau pe haine și despre faptul că acest lucru nu ar trebui să conteze atât de mult, mai ales că sunt mulți copii care nu au cu ce să se îmbrace sau nu pot merge la școală în același timp cu fratele său, deoarece nu au decât o pereche de pantofi.

Connect-R recunoaște că a îmbrăcat și haine de la cele mai bune firme

Cu toate acestea, Connect-R recunoaște în timpul melodiei că a îmbrăcat haine de la toate firmele bune, dar a ajuns la concluzia că ”cel mai tare brand rămâne pielea mea”.

„Am avut și Gucci, Versace… am lăsat designerii de top să mă îmbrace. Cele mai fine țoale le-am încercat. Am aruncat cu banii pe Armani, le-am afisat pe toate ca sa moară toți dușmanii”, spune refrenul, care este cântat de Connect-R.

La finalul videoclipului, celebrul artist a dezvăluit și cât au costat hainele pe care le-a purtat în clip: Cu toate că părea foarte la modă, artistul a arătat faptul că tricoul pe care l-a îmbrăcat a costat 100 de lei, pantalonii au costat doar 90 de lei, încălțările au fost primiți cadou, ochelarii au fost cumpărați la reducere, iar lanțul de la gât este moștenire de familie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...