Cum a ajuns să arate Natașa Raab, la 67 de ani. Problemele și-au lăsat amprenta asupra ei. Actrița e schimbată radical

Andrei Cezar 29.07.2020, 10:08

Natașa Raab are o poveste de viață impresionantă. A fost model de succes alături de regretata Zina Dumitrescu, iar apoi a urmat o carieră frumoasă în actorie. A jucat pe marile scene de teatru din țară și în seriale precum “La Urgenţă”, “Inimă  de ţigan”, “Regina”. În ultimii ani, publicul a perceput-o drept ”Coana Chiva”, după ce a acceptat un rol într-o reclamă la produse lactate. Ajunsă la 67 de ani, Nașata Raab este schimbată. Se poate citi suferința pe chipul ei.

Cum arată Natașa Raab la 67 de ani. Problemele au măcinat-o foarte mult

Pe 15 iulie, Natașa Raab a împlinit de 67 de ani, vârstă pe care a sărbătorit-o acasă. Actrița a postat câteva imagini pe contul ei de socializare, cu tortul și florile primite, însă lumea abia dacă o mai recunoaște. Artista este foarte slăbită, iar pe chip i se pot citi suferințele prin care a trecut.

Acum un an, soțul ei, medicul Val Guțul, a decedat. Pe ambii i-a leagat nu numai o iubire sinceră, ci și suferința. Cei doi au avut cancer, iar ea, s-a luptat ani de zile cu boala din cauza căreia nu a mai putut avea copii.

„Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie (extirparea uterului – n.r.). Imediat după aceea a venit moda cu inseminările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, ne povestea actriţa în 2017, la premiile Gopo.

Cum a ajuns să arate Natașa Raab, la 67 de ani. Problemele și-au lăsat amprenta asupra ei. Actrița e schimbată radical
Cum a ajuns să arate Natașa Raab, la 67 de ani. Problemele și-au lăsat amprenta asupra ei. Actrița e schimbată radical

Natașa Raab: Sunt lovită de soartă

Aflată la capătul puterilor, fără a mai putea vedea viața în culori, actrița a făcut o mărturisire șocantă la începutul anului.

“Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit”, a declarat actrița pentru Click.

Urmăriți Impact.ro și pe