Lidia Buble a vorbit în premieră despre despărțire și ce s-a petrecut cu ea în 2020. ”Încă nu s-a terminat”

Diana Radu / 04.08.2020, 12:11

Lidia Buble a vorbit în premieră despre despărțirea de Răzvan Simion. Cei doi au format un cuplu timp de cinci ani, după care s-au despărțit brusc. Fanii cuplului se așteptau ca aceștia să-și oficializeze relația, nicidecum să o încheie.

Lidia Buble vorbește despre despărțirea de Răzvan Simion

Artista a povestit în cadrul unui interviu cum a trecut peste perioada de despărțire, dar și cu ce alte schimbări a mai venit acest an pentru ea. Lidia Buble spune că a avut parte de multe întâmplări neașteptate atât în carieră, cât și pe plan personal. Însă, aceasta încearcă să se adapteze situațiilor. De asemenea, Lidia a mai spus că acum are alte priorități.

Am avut foarte multe planuri pentru 2020. Din păcate, la fel ca pentru toți ceilalți, și pentru mine acest an a fost total neașteptat, atât în ceea ce privește planurile de dezvoltare în carieră, cât și în ceea ce mă privește personal…Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat”, a declarat Lidia Buble pentru revista Viva.

lidia buble, despartire, razvan simion
Lidia Buble vorbește despre despărțirea de Răzvan Simion

Cât despre despărțirea de Răzvan Simion, Lidia a spus că sfaturile părinților au ajutat-o foarte mult. Artista a dezvăluit că mama sa a învățat-o să rezolve lucrurile pe rând, iar tatăl său că nu merită efortul pentru a te răzbuna.

„Mama m-a învățat să fiu ordonată și să fac lucrurile pe rând, iar tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare”, a încheiat vedeta.

Lidia Buble s-a mutat acum într-un nou apartament de lux și este pregătită cu ajutorul familiei să o ia de la început. După ce s-a mutat din casa lui Răzvan, Lidia a locuit o perioadă cu sora sa, Lorena.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI