FOTO EXCLUSIV

Își face vacanțele în locuri exotice, dar merge la shopping în cel mai ieftin hypermarket. Cum a fost surprins milionarul român (foto exclusiv)

Iancu Andreea 25.06.2021, 16:46
Își face vacanțele în locuri exotice, dar merge la shopping în cel mai ieftin hypermarket. Cum a fost surprins milionarul român (foto exclusiv)

Din popor, se spune că oamenii care reușesc să strângă averi sunt și cei mai zgârciți. Acest lucru este demonstrat și de milionarul român care, deși își face vacanțele în locuri exotice, merge la shopping în cel mai ieftin hypermarket, alături de oamenii cu venituri modeste. În plus, deși a fost surprins adesea în compania propriului șofer, de această dată vedeta a ales să își facă singur cumpărăturile într-un loc cunoscut din Capitală. Până acum, conturile sale au adunat mai bine de 100 de milioane de euro, însă puțină economie pare că nu strică niciodată.

Cine este milionarul român surprins că merge la shopping în cel mai ieftin hypermarket

Cu toții am observat o contradicție în privința persoanelor care reușesc să strângă averi uriașe. Majoritatea nu sunt mână largă la bani, preferând să economisească ori de câte ori au ocazia. Este și cazul unei celebrități din România. Milionarul român, care este obișnuit cu o viață luxoasă, a fost surprins că merge la shopping în cel mai ieftin hypermarket din București. Bărbatul, considerat și unul dintre cei mai râvniți burlaci ai momentului, nu s-a sfiit să se afișeze de unul singur la cumpărături, fără ajutorul șoferului său personal, printre oamenii de rând.

Pentru Cătălin Botezatu, juratul emisiunii „Bravo, ai stil!”, incursiunea în magazinul Kaufland România a reprezentat o adevărată aventură, după cum dezvăluie reporterii Playtech-Impact. Designerul a întâmpinat inițial un impediment în găsirea unei monede pentru a putea folosi un cărucior de cumpărături, ulterior pornind în căutarea produselor dorite de pe rafturile magazinului. Cătălin a ieșit după câteva minute cu o mulțime de produse bio și un bax de apă, ca o dovadă că acordă o importanță sporită stilului de viață sănătos. Însă aventura de la cumpărături nu s-a terminat pentru vedeta Kanal D, Botezatu având ceva de furcă până a așezat toate bagajele în portbagajul mașinii sale. Când totul s-a terminat cu bine, Cătălin a pornit spre casă, la volanul bolidului său, pe care în general îl conduce șoferul său personal.

Milionarul român, surprins că merge la shopping în cel mai ieftin hypermarket
Cătălin Botezatu, surprins la cumpărături într-un magazin Kaufland

Câți bani câștigă Cătălin Botezatu din postările online. Designerul a strâns o avere impresionantă

Cătălin Botezatu este, fără doar și poate, unul dintre cele mai importante nume din lumea modei din România. Cu o experiență de aproximativ trei decenii, creatorul se bucură în prezent de munca depusă de-a lungul anilor. Acesta chiar a fost surprins recent, în cadrul unui interviu special pentru emisiunea Teo Show, într-o vacanță de lux în Madeira. Călătoriile cu yahtul, viața fără griji și luxul fac parte din cotidianul lui Cătălin Botezatu, care se bucură să fie înconjurat de cele mai scumpe piese vestimentare, la care multe doamne și domnișoare râvnesc.

Chiar dacă a strâns deja o avere de peste 100 de milioane de euro, designerul are în continuare contracte de imagine pentru sume generoase. Doar pentru o singură postare pe contul său de Instagram, care a strâns mai bine de un milion de urmăritori, Cătălin primește chiar și 2.500 de euro. Notorietatea juratului este de necontestat, iar veniturile sale sunt pe măsură, acesta fiind și motivul pentru care multe firme își doresc colaborări cu el.

Cătălin primește și 2.500 de euro, pentru o postare, plus că are un contract pe perioadă nedeterminată cu o firmă de ochelari de lux, de unde își poate lua modele de 10.000 de euro lunar, dar și bani. Iar zile trecute el se afla în Iordania, pentru a cincea oară, o călătorie de promovare, tot un contract de imagine, ne-au spus apropiații celebrului designer vestimentar în exclusivitate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...