Cătălin Botezatu, despre cine îi va moşteni toată averea. Designerul şochează cu alegerea făcută

Nicu Stan 15.03.2021, 09:25
Cătălin Botezatu, despre cine îi va moşteni toată averea. Designerul şochează cu alegerea făcută

Cătălin Botezatu, despre cine îi va moşteni toată averea. Designerul şochează cu alegerea făcută. Ce a declarat designerul vestrimentar, citiți în articolul de mai jos.

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Ce se întâmplă cu celebrul designer

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre cine îi va moşteni toată averea. Designerul şochează cu alegerea făcută. Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre ce se va întâmpla după moartea sa şi cine îi va duce mai departe numele şi afacerile pentru care a depus atâta muncă.

Multele și gravele probleme de sănătate l-au pus pe gânduri pe Cătălin Botezatu. Astfel, vedeta se pare că și-a făcut deja testamentul.

Cui isi lasa Catalin Botezatu averea
Cui isi lasa Catalin Botezatu averea

Designerul știe cine se va bucura de banii lui

Creatorul de modă a declarat deja că ştie deja cine va duce mai departe numele afacerii. Designerul spune că sunt mai multe persoane și că acestea nici nu au habar ce le-a pregătit Bote după moartea lui. În plus, se pare, Cătălin Botezatu va dona o parte din averea sa și unor instituții publice.

Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate.

Două persoane dragi vor primi bani

Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro.

În plus, celebrul designer a recunoscut cu supărare că numele său nu va fi dus mai departe de către copiii săi.

Cătălin Botezatu nu are bază în copiii săi că îi vor duce numele mai departe

Nu cred că sunt în stare”, a măsrturisit Cătălin Botezatu. În schimb, Cătălin Botezatu are toată speranța în oamenii cu care a lucrat și spune despre ei că “ştiu să facă afaceri şi fashion”.

Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici încolo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a mai spus celebrul creator de modă român.

Cătălin Botezatu, speriat de pandemia de coronavirus

Până la trecerea sa în neființă, Cătălin Botezatu se arată speriat de pandemia de coronavirus. “Da, mă sperie, pentru că este un virus, un duşman invizibil, nu ştii unde este şi nici cum te poţi lupta cu el. Mă sperie pentru că mor foarte mulţi oameni şi nu e drept.

Mă sperie pentru că sunt în grupul de risc şi am probleme de sănătate, cu inima, iar de la operaţie au trecut doar şase luni. Dar îmi pun încrederea în Cel de Sus. Bineînţeles că mă gândesc la părinţii mei, la apropiaţi.

Cătălin Botezatu ajută cât poate

Îmi este frică atunci când văd cât de neajutoraţi sunt oamenii, încerc şi eu să ajut cât pot. Voi continua să fac asta pentru că oamenii au nevoie. E o încercare, o perioadă foarte grea pentru noi toţi şi cred că fiecare dintre noi are frici în aceste clipe”, a declarat Cătălin Botezatu.

Urmăriți Impact.ro și pe