Cătălin Botezatu și nepoata lui Petre Roman, la cuțite, din cauza Bravo, ai Stil. Ce s-a întâmplat în culise

Iancu Andreea 24.07.2020, 16:04

Competiția Bravo, ai Stil! acumulează tot mai multă tensiune. Iar acest fapt i se datorează conflictului iscat între juratul emisiunii și una dintre concurente. Cătălin Botezatu pare să îi fi pus bețe în roate Calinei, nepoata lui Petre Roman. Situația chiar a degenerat, iar tânăra a fost eliminată mai devreme din competiție.

Cătălin Botezatu, la cuțite cu Calina Roman

Nepoata lui Petre Roman a părăsit competiția Bravo, ai Stil! Cu toate acestea, nu doar această veste este motiv de îngrijorare pentru fanii emisiunii. Ci mai ales motivele pentru care s-a ajuns aici. Se pare că tânăra a trecut prin clipe dificile în timpul show-ului de la Kanal D. Totodată, Cătălin Botezatu, un bun prieten al mamei sale, Catinca, s-a purtat urât cu Calina în timpul filmărilor.

Calina s-a despărțit în relații ok, a fost decizia ei, deși erau șanse ca ea să câștige acest concurs. A avut neînțelegi mari și cu Botezatu. Cătălin o stresa cel mai mult dintre jurați, se purta urât cu ea, nu o plăcea deloc. Nu se știe de ce, dar nu o avea la inimă. Tot timpul încerca să o scoată prost.  Ea s-a înțeles foarte bine cu toată lumea, cu toată lumea, inclusiv cu producția în proporție de 90 la sută. I-a părut rău, vă dați seama, a cântărit mult până să plece, dar nu a mai suportat presiunea, au declarat surse apropiate concurentelor de la Bravo, ai Stil!, de la Kanal D.

Deși se afla printre posibilele câștigătoare ale ediției Bravo, ai Stil! Celebrities, Calina nu a reușit să facă față stresului din cadrul filmărilor. Se pare că tânăra ar fi fost deranjată și de limbajul nepotrivit al unei producătoare.

Calina nu a mai făcut față presiunilor
Calina nu a mai făcut față presiunilor

Stresul a determinat-o să renunțe

Potrivit fanatik.ro, Calina a fost agasată și de către una dintre producătoarele emisiunii. Aceasta ar fi folosit un limbaj nepotrivit în dialogul cu concurentele.

Ea a slăbit super mult, se stresa foarte mult, chiar voia să câștige competiția și s-a dedicat cu totul emisiunii. Doar că începuse să se streseze prea mult, a fost la un pas să se îmbolnăvească, să ajungă la spital. Noi, prietenii ei, i-am spus că nu este ok și că mai bine să plece de acolo.

Era o producătoare, nu-i mai dau numele, care se purta îngrozitor cu ea, nu o suporta deloc și vorbea urât cu toate concurentele, le stresa, era foarte mult stres în culise, oamenii nu vedeau asta. Când ne întâlneam cu ea (n.r Calina) aproape că plângea. Nu mai putea să trăiască așa, de asta a plecat, au declarat surse din anturajul tinerei, pentru Fanatik, în exclusivitate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...