FOTO EXCLUSIV. Cine este bărbatul misterios care îl însoţeşte pe Cătălin Botezatu peste tot. Imaginile acestea spun tot

Iancu Andreea 23.02.2021, 13:33

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Deși a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani, designerul rămâne un bărbat șarmant, dorit de multe femei. Totuși, creatorul de modă nu a mai fost văzut de multă vreme în compania unei prezențe feminine. În schimb, reporterii impact.ro au aflat cine este bărbatul misterios pe care Cătălin Botezatu îl are mereu alături. Cei doi sunt văzuți adesea împreună în ultima perioadă.

Cine este bărbatul misterios care îi este alături lui Cătălin Botezatu

Pandemia pare să nu îl fi afectat aproape deloc pe celebrul Cătălin Botezatu, care și-a început noul an cu o achiziție de lux. Creatorul de modă și-a cumpărat de curând un bolid nou, ce valorează aproximativ 150.000 de euro. Și pentru că este o celebritate care se respectă, Bote a decis să nu se mai ocupe el de mașină, angajând un om special pentru asta. Astfel, alături de creatorul de modă, în mașină, circulă și șoferul său. Un tânăr extrem de frumușel, care îl ajută pe designer să ajungă dintr-un loc în altul.

Bărbatul misterios care îi este alături lui Cătălin Botezatu a fost surprins de reporterii impact.ro în timp ce îl lăsa pe fostul fotomodel acasă, având apoi la dispoziție mașina personală a lui Bote pentru restul activităților zilnice. Cei doi par să aibă o relație frumoasă de prietenie, de vreme ce șoferul îl întâmpină pe șeful său cu brațele deschise, iar Botezatu îi zâmbește la întâlnire.

Cătălin Botezatu, alături de șoferul său
Cătălin Botezatu, alături de șoferul său

Cui va rămâne averea lui Botezatu. Se zvonește că designerul a strâns 100 milioane de euro

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai de succes designeri din România, bucurându-se totodată de faimă și peste hotare. Extravagante și inspirate, colecțiile lui Botezatu au făcut înconjurul lumii și l-au adus e creator pe culmile succesului. După o carieră în modelling, care l-a propulsat încă din tinerețe în lumea modei, Cătălin Botezatu a ajuns să aibă un cuvânt important de spus în moda din România. Chiar dacă acum, la cei 54 de ani, Bote îi jurizează pe concurenții show-ului Bravo, ai Stil!, de la Kanal D, cariera sa l-a ajutat să strângă în conturi sume importante de bani.

Pentru că starea sa de sănătate l-a făcut să afle de multe ori ce înseamnă să dai ochii cu moartea, Botezatu s-a gândit încă din viață să își scrie testamentul. În ciuda spiritului de luptător care îl caracterizează, designerul s-a confruntat cu multe intervenții chirurgicale dificile, având probleme destul de serioase cu inima. Celebrul jurat de la Kanal D a decis să se îngrijească din timp de averea sa, după trecerea lui în neființă. Astfel, el a mărturisit că o mare parte din banii strânși de-a lungul timpului vor ajunge la persoanele nevoiașe.

De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei ştiu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...