Horoscop rune Voropchievici săptămâna 21-27 septembrie. O zodie își schimbă total viața

Mirabela Vasile 20.09.2020, 15:57
Horoscop rune Voropchievici săptămâna 21-27 septembrie. O zodie își schimbă total viața

Horoscop rune Voropchievici săptămâna 21-27 septembrie. Faimosul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat previziunile noi ale runelor pentru săptămâna 21-27 septembrie. Potrivit acestuia, o zodie e pe cale să își schimbe total viața. Vezi ce au pregătit runele din săptămâna viitoare pentru zodia ta!

Horoscop rune Voropchievici săptămâna 21-27 septembrie. Zodia care are parte de câștiguri materiale

Berbec – Astele îl avertizează să fie răbdător. Dorește cu ardoare să rezolve toate problemele. Totodată, nu trebuie să forțeze limitele la maxim. Soluțiile vinr doar atunci când vor avea răbdare să aștepte.

Taur – Nativii acestei zodii sunt cel puțin fericiți. Dumnezeu are grijă de ei pe plan financiar și culeg roadele unei munci trecute. Vor avea parte de asemenea, de belșug și voie bună. Totodată e o săptămână marcată de fertilitate și trebuie să profite din plin. Taurii se bucură de asemenea de o perioadă în care pot visa la orice. Totul se transdormă în realitate.

Gemeni – Perioada aceasta le oferă posibilitaea de a găsi rezolvările la mai multe probleme care le mistuie mintea. Vor găsi soluții numai în momentul în care vor comunica cu ceilalți. Doar cu ajutor din partea celorlalți lucrurile se vor așeza. Săptămâna aceasta sunt ieșiți de sub lumina reflectoarelor și pot doar să beneficieze de suportul celor din jur.

Ce spun runele pentru aceasta saptamana
Ce spun runele pentru aceasta saptamana

Rac – se confruntă cu decizii bizare. Doresc să facă mutări pe toate planurile. Astfel, se gândesc să își schimbe atât locul de muncă, dar și locuința. Totul le va ieși cum trebuie în această săptmână.

Leu – Are reacții impuslive, însă cu toate acestea ia deciziile corecte. În problemele pe care le întâlnește trevuie să schimbe modul de abordare, pentru a ajunge la soluția favorabilă. Totul trebuie metamorfozat în tactica pe care o pune la bătaie pentru a acționa.

Zodia care dă lovitura pe toate planurile

Fecioară – Sunt fericitele zodiacului. În această săptămâna dau lovitura și totul se schimbă la superlativ înn viața lor. Dar cum se spune ”Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă”. Fecioarele trebuie să profite de perioada benefică și să mențină beneficiile pe tot parcursul anului, spune Antena 3.

Balanță – s-a decis că vrea să înceapă un nou capitol în viața ei. De aceea, nativii din această zodie vor schimba radical stilul de a acționa pe toate domeniile. Reușesc să mențină în avantaj în viața lor și vor avea parte de mari bucurii. Vor radia de fericire.

Scorpion – se confruntă cu modificări de situații majore pe toate planurile. Și asta nu e nimic, totul se va petrece în perioada imediat următoare. Vor avea parte de schimbări de poziție socială, dar și de tot ce înseamnă loc de muncă. Nici planul financiar nu este de neglijat. Un salt calitativ în acest sens e pe cale să vină. De asemenea, vor veni schimbări și în relațiile amoroase. Toate modificările vor fi benefice și de anvergură.

Această zodie va avea protecție divină

Săgetător – nativii acestei zodii au parte de un episod focos. Aceștia se vor confrunta cu o dragoste nouă și fierbinte. Totul va fi pasional, dar trebuie să aibă grijă cum gestionează situația.

Capricorn – este sub simbolul protecției divine. Toată săptămâna va trece cu sentimentul că cineva are grijă de tine și îți oferă siguranță. Protecția divină îi va proteja de toate forțele malefice, care încearcă să perturbe modul de funcționare a capricornilor.

Vărsător – nativii acestei zodii trebuie să fie foarte cumpătați. Astfel, aceștia trebuie să își dozeze corect punctele tari: forța, puterea și tăria. Este o perioadă în care lucrurile nu decurg așa cum vrei și ești pus la încercare pe toate planurile. Trebuie să dați dovadă de răzbdare și rezistență. Trebuie să luați lucrurile cu încetul.

Pești – sunt dornici să iassă din casă. Aceștia își fac bagajul și sunt la un pas de a pleca într-o călătorie. Sunt tot timpul cu gândul la relaxare. Vor veni cu bateriile încarcate și cu gânduri bune după escapadă.

Astfel, horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici săptămâna 21-27 septembrie a venit cu schimbări pentru toate zodiile.

 

Urmăriți Impact.ro și pe