Horoscop 14-20 septembrie 2020, realizat de Mihai Voropchievici. Săptămână nemaipomenită pentru Berbeci

Elena Avramescu 13.09.2020, 14:11
Horoscop 14-20 septembrie 2020, realizat de Mihai Voropchievici. Săptămână nemaipomenită pentru Berbeci

Numerologul Mihai Voropchievici a fost invitat, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, difuzată de Antena3, unde a vorbit despre a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 14 – 20 septembrie 2020. O să fie zile benefice pentru toate zodiile, dar în special pentru berbeci.

Horoscop 14-20 septembrie 2020

Horoscop BERBEC

Starea ta de spirit atât de bună, încât îi molipsești și pe cei din jur. Această dispoziție îți va aduce doar lucruri bune astfel că o să ai parte de o săptămână plină de beneficii.

Horoscop TAUR

O problemă mai veche o să-ți facă probleme astfel că trebuie să cauți ajutor pentru a o rezolva. Ascultă sfaturile unei persoane apropiate pentru a lua cea mai bună decizie și nu refuza ajutorul celor care vor să ți-l acorde.

Horoscop GEMENI

Vorbești zilele acestea fără să-ți măsori cuvintele iar asta se va întoarce împotriva ta. Încearcă să eviți să vorbești despre lucruri care nu te privesc, fiindcă o să te scutească de multe probleme.

Horoscop 14-20 septembrie 2020
Horoscop 14-20 septembrie 2020

Horoscop RAC

Este posibil ca o nouă persoană o să apară în viața ta, care o să te bulverseze emoțional. Se poate să te îndrăgostești la prima vedere. Scapă de orice energie negativă și lasă iubirea să intre în viața ta.

Horoscop LEU

Sunt șanse mari ca să apară o neînțelegere cu persoana iubită, însă nu trebuie să te întristezi. Cu puțină răbdare, totul va fi bine. Discutați îndelung orice vă trece prin gând.

Horoscop FECIOARĂ

Fosta relație te consumă și acum, astfel că ai regrete care nu te lasă să dormi. Nu uita că a fost decizia ta de a pune punct, acum nu mai poți da înapoi.

Horoscop BALANŢĂ

Ceva ce voiai să se întâmple este aproape de a fi finalizat, astfel că trebuie doar să mai ai puțină răbdare și să nu disperi. Sunt șanse mari ca ceva bun să se întâmple curând.

Horoscop SCORPION

Săptămâna aceasta instinctul joacă un rol crucial. Nu trebuie să-l ignori sub nicio formă, sau vei avea foarte mult de pierdut. Gândește-te bine înainte de a lua o decizie.

Horoscop SĂGETĂTOR

Rănile din trecut încă nu s-au vindecat complet, de aceea îți este umbrită fericirea în prezent. Persoana de lângă s-ar putea să observe asta și să fie rănită.

Horoscop CAPRICORN

Munca îți ocupă tot timpul zilele acestea și uiți să acorzi timp și persoanei de lângă tine, iar asta este posibil să-ți aducă destule probleme în relație. Fii mai relaxat.

Horoscop VĂRSĂTOR

O să primești o veste mare, pe care o așteptai de foarte mult timp. Este momentul să te pui pe sărbătorit, fiindcă meriți din plin.

Horoscop PEŞTI

În decursul acestor zile, o ocazie rară o să apară în viața ta, astfel că nu o poți rata. Este vorba despre o nouă activitate care îți va aduce numai beneficii.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...