Horoscop rune Voropchievici, săptămâna 7-13 septembrie. Balanțele încep o relație pasională

Iancu Andreea 06.09.2020, 15:25
Horoscop rune Voropchievici, săptămâna 7-13 septembrie. Balanțele încep o relație pasională

Numerologul Mihai Voropchievici a adus vești noi privind horoscopul runelor. Astfel, află ce îți rezervă săptămâna următoare. Poți descoperi laturi noi ale vieții tale sau poți fi pus la încercare. Se pare că zodia Balanței se bucură de noutăți în plan sentimental.

Ce dictează runele pentru săptămâna 7-13 septembrie

Horoscop Berbec – Berbecii au parte de noi începuturi. Aceștia beneficiază de o energie debordantă, care îi ajută să mute munții din loc. Astfel, nativii se bucură de succes în tot și toate, potrivit antena3.ro.

Horoscop Taur – Nativii din zodia Taurului au mult noroc la bani în săptămâna ce urmează. Se pare că vor avea parte de câștiguri neașteptate. Totodată, ei excelează și la alte capitole precum cel profesional și sentimental. Așadar, Taurilor le merge bine pe toate planurile.

Horoscop Gemeni – Gemenii trebuie să învețe ce înseamnă răbdarea. Deși sunt tentați să reacționeze, nativii ar trebui să nu își încerce norocul în perioada următoare pentru a nu da de belele.

Horoscop Rac – Este timpul ca Racii să se tempereze. Deși perioada următoare urmează să fie una tumultoasă, ai putea trece mai repede peste episodul furtunos dacă îți păstrezi calmul.

Horoscop Leu – Leii au parte de o surpriză neașteptată, care le aduce câștiguri în plus. Fie este vorba despre un cadou sau de o sumă de bani, acestea îți vor face săptămâna mai bună.

Horoscop Fecioară – Întreaga viață a nativilor Fecioară este dată peste cap, însă într-un sens bun. Fecioarele vor descoperi ce înseamnă calitatea pe propria lor piele.

Ce au pregătit astrele pentru nativii din zodia Balanței foto - Pixabay
Ce au pregătit astrele pentru nativii din zodia Balanței
foto – Pixabay

Horoscopul runelor lui Mihai Voropchievici

Horoscop Balanță – Balanțele trăiesc o dragoste intensă și pasională în această perioadă. Nu ar strica să te lași purtat de val și să te bucuri de ceea ce experimentezi.

Horoscop Scorpion – Relaxare și iar relaxare. Scorpionii trebuie să reușească să își învingă fricile și temerile și să aprecieze timpul petrecut în tihnă.

Horoscop Săgetător – Într-o lume în continuă mișcare și transformare este nevoie de prudență. Așadar, evită să te avânți cu capul înainte și privește imaginea de ansamblu.

Horoscop Capricorn – Capricornii au diferite situații care necesită rezolvare. Însă, cu ajutorul comunicării și al partenerului de viață poți depăși problemele. Acceptă să primești sfaturi și vei reuși.

Horoscop Vărsător – Nativii Vărsători se pregătesc de schimbări majore. Totuși, nu ar trebui să dispere pentru că acestea vor fi de bun augur.

Horoscop Pești – Peștii pot să se bucure liniștiți de melancolia și starea de vacanță care îi înconjoară. De asemenea, nativii se pot pregăti deja cu bagajele pentru că se anunță o călătorie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...