Horoscop august 2020, prezentat de Mihai Voropchievici. Gemenii au o lună de vis. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Madlen Moraru 02.08.2020, 13:36
Horoscop august 2020, prezentat de Mihai Voropchievici. Gemenii au o lună de vis. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul generalist al lunii august 2020. Celebrul numerolog pe care românii îl cunosc din aparițiile sale televizat a făcut anumite predicții neașteptate. Nativii Gemeni vor avea o lună excelentă, pe când pentru alte zodii lucrurile se precipită.

Horoscop august 2020, prezentat de Mihai Voropchievici. Gemenii au parte de o lună de vis

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru luna august 2020, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3. Numerologul român le-a prezentat curioșilor de astrologie mai multe detalii pentru viitorul apropiat. Majoritatea zodiilor vor avea perioade de tranziție, dar pentru Gemeni lucrurile stau foarte bine.

Horoscop august 2020, prezentat de Mihai Voropchievici. Gemenii au o lună de vis. Ce se întâmplă cu celelalte zodii
Sunt vești neașteptate pentru toate zodiile în horoscopul lunii august, prezentat de Mihai Voropchievici

Berbec

Berbecii sunt pe cai mari în această perioadă. Momentele pentru această zodie, în luna august, se anunță a fi de milioane.

Taur

Nativii Taur vor putea să își exprime mai liber sentimentele. Această zodie are parte de o dragoste nouă și se bucură de fiecare moment al relației lor de cuplu.

Gemeni

Gemenii vor putea câștiga pe toate planurile, în luna august din 2020. De aceea, acești nativi chiar vor putea avea parte de momente de relaxare și o lună de vis.

Rac

Racii vor munci din greu în luna august din 2020. Acești nativi în semn de apă se bucură de o bună comunicare cu toți cei din jur, chiar la rang înalt.

Leu

Leii se simt pregătiți să o ia de la capăt și vor începe o viață nouă. Schimbările și revenirea la sentimente mai bune se manifestă pe absolut toate planurile.

Fecioară

Fecioarele vor putea susține mai multe bătălii, având țelul chiar să le câștige. Previziunile cu rune ale lui Mihai Voropchievici mai arată că trebuie să rămână calme, fără vreo intenție de-a provoca dușmănii sau scandaluri.

Balanță

Pentru nativii Balanță luna august va însemna ceva mai multă relaxare. Trebuie să învețe cum să nu își facă probleme din cauza celorlalți.

Scorpion

Scorpionii vor putea să aibă parte în luna ce a debutat de reale probe de foc. Vor trebui să dea dovadă de multă disciplină și să depășească toate obstacolele ce li se arată în cale.

Săgetător

Săgetătorii au parte de mari schimbări în cămin. Își vor putea transforma locuința, fie că e vorba de decor, mobilier sau chiar investiții ceva mai mari.

Capricorn

Capricornii au o lună ce tocmai a debutat foarte plină și vor fi în toiul unor schimbări majore, atât acasă, dar și la locul de muncă.

Vărsator

Vărsătorii se pot baza pe buna lor intuiție, dar și pe o bună comunicare în august.

Pești

Nativii Pești vor căpăta o aură totală de mister, pe tot parcursul lunii august.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe