Fostă concurentă de la Ferma, noua gazdă a emisiunii Gospodar Fără Pereche. Geanina Ilieș, primele declarații după ce a devenit prezentatoare PRO TV

bogdan 10.10.2019, 13:01
Fostă concurentă de la Ferma, noua gazdă a emisiunii Gospodar Fără Pereche. Geanina Ilieș, primele declarații după ce a devenit prezentatoare PRO TV

După ce Anamaria Prodan și-a anunțat plecarea de la emisiunea Gospodar Fără Pereche, de la PRO TV, a fost aleasă o altă vedetă care să preia pe mai departe aceasta sarcină. Este vorba despre o fostă concurentă de la Ferma, care în trecut a mai lucrat și la postul concurent. Geanina Ilieș a făcut primele declarații, după ce a devenit prezentatore PRO TV.

Fostă concurentă de la Ferma, gazda emisiunii Gospodar Fără Pereche

În urmă cu câteva luni, telespectatorii PRO TV o urmăreau în reality show-ul Ferma, iar acum Geanina Ilieș se pregătește să revină în atenția fanilor dar, de această dată, în calitate de prezentatoare.

După ce Anamaria Prodan a anunțat că pleacă de la Gospodar Fără Pereche, Geanina Ilieș se va ocupa mai departe de sezonul 2 al emisiunii. Vedeta a făcut primele declarații despre noua etapă profesională.

Geanina Ilieș, noua prezentatoare a emisiunii Gospodar Fără Pereche. Ea a fost concurentă la Ferma Vedetelor
Geanina Ilieș, noua prezentatoare a emisiunii Gospodar Fără Pereche

„Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la @anamariaprodanreghecampf , care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările!”, a scris vedeta pe instagram, anunțându-și astfel fanii.

Până să devină prezentatoarea sezonului 2 Gospodar Fără Pereche, Geanina Ilieș a mai participat în calitate de concurentă la Ferma, iar în trecut a fost prezentatoare de știri la Antena 1.

Anamaria Prodan a anunțat că renunță la emisiunea de la PRO TV. De ce a plecat Anamaria Prodan de la Gospodar Fără Pereche
Anamaria Prodan a anunțat că renunță la emisiunea de la PRO TV

De ce a plecat Anamaria Prodan de la Gospodar Fără Pereche

La începutul acestei săptămâni, Anamaria Prodan a luat prin surprindere pe toată lumea cu vestea plecării ei de la Gospodar Fără Pereche. Aceasta a spus că urmează o perioadă aglomerată pentru ea, motiv pentru care se vede nevoită să renunță la emisiunea de la PRO TV.

„Nu mai am cum, eu intru în perioada transferurilor la fotbal și atunci în noiembrie, decembrie, ianuarie, trebuie să muncesc. Nu am cum. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să nu mai apuc să-i văd pe ei absolut deloc, să filmez și să fac fotbal. Nu am cum, nu-mi ajung 24 de ore”, a declarat Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe