Vedetă PRO TV, în noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Cine sunt concurenții de la Asia Express 3

bogdan 09.10.2019, 16:10
Vedetă PRO TV, în noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Cine sunt concurenții de la Asia Express 3

Pregătirile pentru noul sezon Asia Express sunt în toi, iar numele concurenților care vor lua parte la reality show-ul de la Antena 1 au început să iasă la iveală. Emisiunea, care va ajunge pe post în primăvara anului viitor, aduce schimbări și la pupitrul coprezentatorilor, dar și mari surprize în ceea ce privește echipele ce se vor aventura pe Drumul Comorilor, așa cum este intitulat sezonul 3 Asia Express.

Vedetă PRO TV, în noul sezon al emisiunii de la Antena 1

Printre cei care vor lua parte la cel mai dur reality show din România, Asia Express, se află și o vedetă PRO TV. Informația a fost publicată de ziarul Click!.

Astfel, conform tabloidului, Răzvan Fodor se află pe lista concurenților din sezonul 3 Asia Express, iar startul filmărilor se va da în curând. Pe Răzvan Fodor, telespectatorii l-au văzut cu ani în urmă la cârma show-ului culinar MasterChef de la PRO TV, pentru o scurtă vreme a prezentat emisiunea Vorbește Lumea, iar fanii lui știu că aceasta a cochetat și cu muzica, făcând parte din trupa Krypton.

Recent, Răzvan Fodor și-a făcut apariția pe platourile Chefi la Cuțite, emisiune difuzată lunea și marțea la Antena 1, unde a gătit pentru cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Răzvan Fodor a participat recent la Chefi la cuțite. El a gătit pentru jurații de la Antena 1
Răzvan Fodor a participat recent la Chefi la cuțite

Cine sunt concurenții de la Asia Express 3

Noul sezon Asia Express va fi prezentat de Gina Pistol, ca și în edițiile anterioare, iar de această dată coprezentator va fi Oase, cel care a câștigat alături de CRBL marele premiu pus la bătaie în sezonul cu numărul doi al reality show-ului de la Antena 1.

Informații despre noul sezon al emisiunii de la Antena 1, care se va defășiura pe Drumul Comorilor, în Filipine și Taiwan, au început să apară și așa au ieșit la iveală și perechile care vor lua parte la această aventură.

Astfel, pe lista concurenților de la Asia Express 3, pe lângă Răzvan Fodor, se mai află vlogerițele Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, cântăreața Nico și fiica ei,  artiștii Alex Velea și Mario Fresh,  actrița Maria Buză, dar și cuplul Speak-Ștefania.

Urmăriți Impact.ro și pe