Anamaria Prodan, înlocuită de la emisiunea Gospodar Fără Pereche de la PRO TV! Primele declarații ale vedetei

Anamaria Prodan, înlocuită de la emisiunea Gospodar Fără Pereche de la PRO TV

Gospodar fără pereche rămâne fără Anamaria Prodan! Emisiune va avea însă o altă prezentatoare și chiar vedeta a făcut primele precizări despre schimbările care au loc în mijloc toamnei în grila de la PRO TV. Cine va găzdui emisiunea, aflați din materialul următor!

Anamaria Prodan, înlocuită de la emisiunea Gospodar Fără Pereche de la PRO TV

A prezentat primul sezon Gospodar Fără Pereche și a fost oprită în echipa PRO TV pentru a prezenta și cel de-al doilea sezon, însă la scurt timp de la debutul noului sezon al emisiunii, Anamaria Prodan și-a anunțat plecarea.

Vedeta își motivează decizia prin faptul că nu mai are timp să se ocupe de familia ei și de celelalte lucruri din viața ei. Aceasta susține că urmează o perioadă aglomerată pentru ea, motiv pentru care a decis să renunțe la rolul de prezentator.

“Nu plec niciodată de lângă voi și nici de lângă Gospodar Fără Pereche, numai că nu mai am timp (…)S-au decalat filmările. Trebuia să fiu aici în România pentru filmări. Nu mai am cum, eu intru în perioada transferurilor la fotbal și atunci în noiembrie, decembrie, ianuarie, trebuie să muncesc. Nu am cum.

Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să nu mai apuc să-i văd pe ei absolut deloc, să filmez și să fac fotbal. Nu am cum, nu-mi ajung 24 de ore”, a declarat Anamaria Prodan, luni, 7 octombrie, în emisiunea lui Măruță de la PRO TV.

Anamaria Prodan a prezentat până acum Gospodar Fără Pereche. Emisiunea de la PRO TV va avea o nouă gazdă

Anamaria Prodan a prezentat până acum Gospodar Fără Pereche

Cine îi va lua locul la Gospodar Fără Pereche de la PRO TV

Anamaria Prodan a făcut precizări importante despre cel de-al doilea sezon Gospodar Fără Pereche de la PRO TV.  Ea a vorbit și despre schimbările care au loc. “Sezonul ăsta o să fie exact cum v-am zis de la început, fabulos! Primul episod, am intrat în forță. Acum, cu siguranță,o să fie surpriză plăcută, vine cineva după mine, la fel de puternic, care o să vezi, o să-i însoare pe toți”, a spus ea.

În cadrul emisiunii lui Măruță, vedeta le-a transmis un mesaj important producătorilor de la Gospodar Fără Pereche și a ținut să mulțumească postului PRO TV pentru înțelegere.

“Și le mulțumesc tare mult, pentru că știi că în general nimeni nu te lasă să pleci așa din proiect, dar d-aia îi iubesc atât de mult eu și d-aia am relația asta specială cu PRO-ul, că m-au înțeles așa până la ultima rugăminte”, a completat Anamaria Prodan la PRO TV.