Dorel din Las Fierbinți, într-o imagine care a topit inimile fanilor! Actorul de la PRO TV, surprins alături de familia lui. Foto

Dorel din Las Fierbinți, într-o imagine care a topit inimile fanilor

Mihai Rait, alias Dorel din Las Fierbinți, așa cum îl știu fanii, profită de orice moment liber pe care îl are pentru a petrece cât mai mult timp alături de familia lui. Actorul de la PRO TV a fost surprins într-o ipostază inedită, alături de cele mai importante persoane din viața lui, într-o imagine care a topit inimile fanilor.

Dorel din Las Fierbinți, într-o imagine care a topit inimile fanilor

Toată lumea îl știe drept Dorel din Las Fierbinți, simpaticul personaj din serialul de comedie de la PRO TV, însă viața actorului Mihai Rait este total diferită față de ce văd telespectatorii pe micul ecran.

Dacă în producția de la PRO TV, Dorel este burlac și își trăiește viața la cârciuma satului, alături de fratele său, Bobiță, ei bine, în realitate, lucrurile stau total diferit.

Îndrăgitul actor și-a clădit propriul cămin și este tatăl unui băiat de un an. Alături de soția lui și de micuțul lor, acesta a fost surprins într-o imagine care a emoționat inimile tuturor.

“Family time”, este mesajul care însoțește poza în care Mihai Rait, apare alături de soție și de băiețelul lor. Poza a strâns numeroase aprecieri și o mulțime de comentarii din partea fanilor.

“Ce ai făcut, Dorele?”, sună comentariul unui internaut, întocmai ca replica celebră pe care telespectatorii o aud în Las Fierbinți.

“O familie frumoasă! Să vă trăiască băiatul!”

 

Actorul Mihai Rait, alături de soție și copilul lor. Adevărata familie a lui Dorel din Las Fierbinți

Adevărata familie a lui Dorel din Las Fierbinți

Adevărata familie a lui Dorel din Las Fierbinți

În viața de zi cu zi, Mihai Rait, actorul care îi dă viață lui Dorel din Las Fierbinți, este căsătorit de doi ani. El și aleasa sa, Ana Maria, îi au ca nași pe Mihai Bobonete, bunul prieten al lui Rait încă din copilărie, și soția lui.

În ceea ce o privește pe femeia care l-a cucerit pe actorul de la PRO TV, aceasta preferă să se țină departe de lumina reflectoarelor.

„Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie.

Dorel și Bobiță din Las Fierbinți sunt prieteni din copilărie. Cei doi joacă în serialul de la PRO TV

Dorel și Bobiță din Las Fierbinți sunt prieteni din copilărie

Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole. Locuiesc la trei minute de Bobo, Adrian Văncică (Celentano) şi Mihai Mărgineanu (Ardiles) stau şi ei în aceeaşi zonă, în Băneasa”,  povestea Mihai Rait Dragomir, actorul de la PRO TV, conform click.ro.