Edi Iordănescu l-a convins pe Gigi Becali să facă un nou transfer. Cine este jucătorul și când va putea ajunge la FCSB

Andrei Cezar 07.10.2021, 17:35
Edi Iordănescu l-a convins pe Gigi Becali să facă un nou transfer. Cine este jucătorul și când va putea ajunge la FCSB

Edi Iordănescu a venit la FCSB într-o perioadă dificilă pentru echipa roș-albastră. Conștient de ”subțirimea” lotului, tehnicianul în vârstă de 43 de ani i-a solicitat de urgență lui Gigi Becali câteva transferuri pentru a-și putea îndeplini obiectivul cu FCSB: titlul după șapte ani de așteptare.

Latifundiarul a acceptat imediat și i-a adus antrenorului trei juctori importanți: Claudiu Keșeru, Valentin Gheorghe și Constantin Budescu. Deși, Iordănescu ar mai fi vrut un ”număr 8”, finanțatorul nu a mai fost de acord să mai facă nicio mutare. Recent însă tehnicianul i-a propus un nou jucător patronului, iar de această dată se pare că Becali a fost de acord cu transferul acestuia.

Jucătorul pe care și-l dorește Edi Iordănescu. Gigi Becali și-a dat acordul

Fotbalistul dorit insistent de antrenorul vicecampioanei este Valentin Țicu. Are 21 de ani și joacă în Liga a 2-a, la Petrolul. Este fundaș dreapta și totodată căpitanul echipei din Ploiești. Mutarea ar avea șanse să se realizeze însă abia din vara viitoare și nu din iarnă așa cum își doresc roș-albaștrii.

În prezent, la FCSB sunt trei jucători pe postul de fundaș stânga: muntenegranul Risto Radunovic (29 de ani), titular în ultimele partide ale FCSB-ului, Ionuț Panțîru (25 de ani), accidentat și cu slabe șanse de a mai reveni pe terenul de fotbal și Sorin Șerban (21 de ani), folosit în primele etape ale acestui sezon.

Prețul de transfer al lui Valentin Țicu a fost stabilit la 500.000 de euro. El a fost crescut de Petrolul și a promovat la prima echipă în 2018. A jucat pentru formația din Ploiești 75 de meciuri, timp în care a marcat trei goluri și a oferit patru pase decisive.

Edi Iordanescu l-a convins pe Gigi Becali sa faca un nou transfer. Cine este jucatorul si cand va putea ajunge la FCSB
Edi Iordanescu l-a convins pe Gigi Becali sa faca un nou transfer. Cine este jucatorul si cand va putea ajunge la FCSB

Primele declarații ale lui Valentin Țicu despre interesul celor de la FCSB: ”Înseamnă că fac treabă bună”

Convocat din nou la naționala de tineret pentru partidele amicale cu Suedia U20 (7 octombrie) și Mexic U21 (9 octombrie), din Spania, Țicu s-a declarat încântat că prin evoluțiile sale a stârnit interesul celor de FCSB. Totuși, fundașul stânga nu a dorit să ofere un răspuns clar dacă ar face pasul sau nu la gruparea roș-albastră.

Când îți apar oferte, e rodul muncii tale. Înseamnă că faci treabă bună, dar nu știu mai multe, momentan sunt la Petrolul.

Nu știu ce să zic. Aici sunt iubit de suporteri, întotdeauna au fost alături de mine. O să merg la naționala U21, sper să câștigăm cele două meciuri și să mă întorc sănătos acasă”, a declarat Valentin Țicu.

Fotbalistul ploieștean are o cotă de piață de 250.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Urmăriți Impact.ro și pe