Edi Iordănescu, mărturisiri neașteptate despre relația cu Gigi Becali. Cum se înțelege, de fapt, cu patronul FCSB. Mulți vor fi uimiți să afle asta

Andrei Cezar 07.10.2021, 09:58
Edi Iordănescu, mărturisiri neașteptate despre relația cu Gigi Becali. Cum se înțelege, de fapt, cu patronul FCSB. Mulți vor fi uimiți să afle asta

În ultima perioadă au apărut informații potrivit cărora relația dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali ar fi din ce în ce mai tensionată. Patronul de la FCSB ar fi nemulțumit de jocul echipei și i-ar fi reproșat acest lucru antrenorului roș-albaștrilor. Acesta din urmă ar fi încercat să îi explice finanțatorului că în prezent mult mai importante sunt punctele, având în vedere diferența destul de mare față de CFR Cluj. Totodată, Iordănescu ar fi amenințat că dacă cei doi nu vor ajunge la un numitor comun privind viziunea asupra echipei, din iarnă el va pleca.

Edi Iordănescu, mărturisire neașteptată despre relație cu Gigi Becali. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi

Edi Iordănescu a pus punct speculațiilor privind relația cu Gigi Becali. Tehnicianul echipei FCSB a vorbit, în cadrul unei emisiuni televizate, despre modul în care cei doi colaborează, spunând că discută des cu partonul său, însă niciodată după meciuri.

Nu pot spune că vorbim mai des în perioada asta (n.r de pauza competițională), chiar n-am o evidență în sensul ăsta. Mă întreabă despre jucători, despre pregătire, mai discutăm despre jocuri, dar niciodată imediat după, pentru că nu cred că e bine.

Altfel vorbești a doua zi, când revezi meciul, când ești la rece”, a declarat Edi Iordănescu, la Digi Sport.

”E normal ca patronul să știe ce se întâmplă”

Iordănescu a mărturisit că relația dintre el și finanțatorul roș-albaștrilor este așa cum și-a dorit și că deciziile de la echipă îi aparțin în totalitate.

În țin și pe dânsul flămând de performanță și îmi doresc doar să reușim prin munca pe care o facem să aducem satisfacții lui și suporterilor, care știu că sunt dornici de performanță.

Nu a fost niciodată la antrenamente, nu. Relația este una naturală, așa cum mi-am dorit eu, până în momentul de față. Sigur că e normal ca patronul să știe ce se întâmplă, sunt banii dânsului.”, a mai declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordanescu, marturisiri neasteptate despre relatia cu Gigi Becali. Cum se intelege, de fapt, cu patronul FCSB. Multi vor fi uimiti sa afle asta
Edi Iordanescu, marturisiri neasteptate despre relatia cu Gigi Becali. Cum se intelege, de fapt, cu patronul FCSB. Multi vor fi uimiti sa afle asta

Edi Iordănescu, despre transferurile pe care le pregătește FCSB: ”Este un prim pas”

Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit și despre posibilele transferuri pe care FCSB le va face din iarnă. Deși s-a ferit să dea nume, Edward Iordănescu a precizat că are în vedere anumite profile de jucători.

Nu avem o listă de jucători, avem gândite niște profiluri de jucători pe anumite poziții. Este un prim pas, dar sunt foarte conștient din experiență că iarna e foarte greu să găsești ce-ți dorești. Jucătorii buni sunt legați, majoritatea, sunt doar excepții de la regulă. Nu pot spune că sunt schimbări majore, noi trebuie să gestionam acest moment, e bine că am reușit să obținem o victorie, chiar dacă a venit în minutul 90+4.”, a spus Iordănescu.

În pauza competițională generată de meciurile echipei naționale, FCSB va disputa un meci de pregătire în compania ”lanternei roșii” Astra Giurgiu.

Urmăriți Impact.ro și pe