FCSB se întărește din iarnă. Ce transferuri anunță Edi Iordănescu. ”Este un prim pas”

Andrei Cezar 06.10.2021, 17:44
FCSB se întărește din iarnă. Ce transferuri anunță Edi Iordănescu. ”Este un prim pas”

În momentul în care a sosit la FCSB, Edi Iordănescu i-a transmis un mesaj ferm patronului în legătură cu lotul de jucători. Tehnicianul roș-albaștrilor și-a dorit ca la echipă să vină câțiva fotbalișt importanți, pentru a suplini golurile lăsate de accidentările lui Coman și Tănase, sau de plecarea lui Moruțan la Galatasaray. Gigi Becali s-a conformat și i-a adus trei nume grele: Claudiu Keseru, Valentin Gheorghe și Constantin Budescu. Astăzi, în cadrul unei emisiuni televizate, tehnicianul roș-albaștrilor a anunțat că din iarnă, la FCSB vor fi aduși alți noi jucători.

Edi Iordănescu a anunțat noi transferuri, din iarnă, la FCSB

Alături de Florinel Coman și Florin Tănase, pe lista jucătorilor accidentați a fost adăugat și Octavian Popescu. ”Perla” lui Gigi Becali a suferit o ruptură fibrilară în meciul de la mijlocul lunii septembrie dintre FC U Craiova 1948 și FCSB (0-1).

Cei trei jucători mai au de așteptat până se vor recupera complet. Dintre toți, în cea mai complicată situație se află ”șeptarul” roș-albaștrilor, care va reveni abia în luna decembrie.

Din iarnă însă FCSB are de gând să aducă noi jucători. Întrebat dacă are o listă de transferuri, Edi Iordănescu s-a ferit să dea nume, însă a precizat că este interesat de anumite profile de jucători.

Nu avem o listă de jucători, avem gândite niște profiluri de jucători pe anumite poziții. Este un prim pas, dar sunt foarte conștient din experiență că iarna e foarte greu să găsești ce-ți dorești. Jucătorii buni sunt legați, majoritatea, sunt doar excepții de la regulă. Nu pot spune că sunt schimbări majore, noi trebuie să gestionam acest moment, e bine că am reușit să obținem o victorie, chiar dacă a venit în minutul 90+4.” declarat Edi Iordănescu, la Liga Digisport.

FCSB se intareste din iarna. Ce transferuri anunta Edi Iordanescu. ”Este un prim pas”
FCSB se intareste din iarna. Ce transferuri anunta Edi Iordanescu. ”Este un prim pas”

Edi Iordănescu: ”Majoritatea adversarilor joacă defensiv cu noi”

Edi Iordănescu a făcut referire și la adversarii echipei sale din campionat. Antrenorul vicecampioanei consideră că doar câteva echipe au puterea să joace ofensiv cu FCSB, restul formațiilor preferând să practice un stil defensiv care să surprindă pe contraatac.

Acum vorbesc obiectiv și nu ne ferim de realitate. În afară de 2-3 adversari, majoritatea joacă defensiv, conservator, asta e realitatea. Provocarea mare e să găsești mijloacele, să îi deschizi, să ai circulația mingii, ritm bun. Dacă reușim să marcăm repede, de principiu lucrurile merg în direcția noastră. Dacă nu, trebuie să te chinui și să te lupți, să ai echilibrul necesar să gestionezi surprizele adversarilor.”, a mai spus antrenorul de la FCSB.

În pauza competițională, FCSB va disputa un meci amical contra echipei aflată pe ultimul loc în Liga a 2-a, Astra Giurgiu. Din lotul roș-albaștrilor, la echipele naționale au fost convocați șase jucători: Andrei Vlad, Andrei Cordea și Claudiu Keșeru (prima reprezentativă), Ștefan Târnovanu și Ianis Stoica (România U21) și Ovidiu Perianu (România U20).

Urmăriți Impact.ro și pe