Diana Șoșoacă a recunoscut în premieră: de la cine a primit prima declarație de dragoste. Foarte puțini se așteptau la o astfel de relație EXCLUSIV

Alexandru Catalan 08.03.2021, 15:14

Diana Şoşoacă: „Prima declaraţie de dragoste am primit-o pe la patru sau cinci ani, de la Cătălin, fiul cel mare al Dumitru Prunariu, care era colegul meu de grupă la grădiniţă. Şi împreună cu declaraţia şi câteva bomboane cu rom, de pe Lună!”

Prima declarație de dragoste a impresionat-o pe Diana Șoșoacă

Senatorul Diana Şoşoacă, 45 de ani, susţine că a avut mereu o latură romantică, în ciuda aparenţelor de femeie dură, gata să se înfrunte cu orice adversar pentru cauzele la care ţine şi pe care le consideră importante pentru viaţa ei.

În spatele aparenţelor mele de femeie luptătoare, de amazoană, să ştiţi că stă un suflet foarte sensibil. Viaţa nu e doar o luptă pentru mine, chiar dacă pare că sunt gata să mă iau la trântă cu oricine care-mi încalcă drepturile sau convingerile personale, a declarat Diana Şoşoacă pentru impact.ro.

Ea a precizat că primele zile ale primăverii îi dau un sentiment de liniște și bucurie. Diana Şoşoacă nu va uita niciodată prima declaraţie de dragoste pe care a primit-o în viaţa sa:

Eram la grădiniţă, să fi avut patru sau cinci ani. Şi, la început de primăvară, mă trezesc cu unul dintre colegi în faţă cu un ghiocel plăpând, spunându-mi că mă iubeşte! Era colegul meu de grupă, Cătălin  Prunariu, fiul cel mare al singurului nostru cosmonaut, Dumitru Prunariu. Acum, nu-mi amintesc cu exactitate cuvintele, au trecut câteva decenii bune, dar asta a fost idee. Şi mai e ceva. Cătălin mi-a dăruit tot atunci nişte bomboane cubaneze cu rom. Şi a adăugat şoptit: E, cu chestia asta, m-a cucerit şi nu l-am uitat până în ziua de azi!.

Diana Şoşoacă spune că mult timp după acest eveniment, ori de câte ori intra cu ai săi într-o alimentară întreba vânzătoarele dacă acolo poate găsi „bomboane de pe Lună!”. Cum răspunsul era inevitabil negativ, Diana era de fiecare dată foarte măgulită de cadoul primit de la colegul ei de grupă de la grădiniţă, devenit peste ani director de zbor la compania Tarom.

Diana Șoșoacă și soțul său
Diana Șoșoacă și soțul său

A fost cerută în căsătorie chiar de 8 martie

Anii au trecut şi la liceu Diana Şoşoacă s-a trezit cu o serie de admiratori anonimi.

De 1 şi 8 martie găseam pe bancă bucheţele de flori sau mărţişoare, sau chiar cutii de bomboane. Nu mai erau ele de pe lună, dar erau bomboane. Cavalerii rămâneau anonimi, dar nu am stat prea mult să-mi bat capul cu chestia asta, poate şi datorită faptului că am avut mai mereu o fire băieţoasă! Şi în plus, nu prea îndrăzneau băieţii să scoată capul în faţa mea, adaugă ea cu umor pentru impact.ro.

Dar seria dezvăluirilor legate de Ziua Internaţională a Femeii nu se opreşte aici pentru Diana Şoşoacă. Şi asta întrucât actualul ei soţ, Silvestru, a decis să o ceară în căsătorie tot într-o zi de 8 martie.

I-a luat ceva timp şi lui Silvestru să facă pasul ăsta, dar ziua aceea a fost una dintre cele mai fericite din viaţa mea. Desigur, dacă mă vreţi întreba azi dacă nevestele sunt de vină pentru faptul că bărbaţii lor îmbătrânesc, după cum se spune prin popor, am să mă fac că nu aud întrebarea. Dar, Silvestru, ştie să facă surprize la început de martie şi asta contează foarte mult!

Diana Şoşoacă şi soţul ei, Dumitru Silvestru, pozează într-un cuplu foarte solid. El este de profesie chimist şi lucrează în mediul privat. Diana l-a reprezentat chiar într-un proces cu compania Oltchim, unde a lucrat mulţi ani, dar soţia afirmă că partenerul ei de viaţă e şi student la Drept, mai nou. Senatoarea Diana Şoşoacă mai spune şi că la începutul acestei luni a primit multe mărţişoare din partea colegilor ei parlamentari, cele mai multe cu motive naţionale, lucru care a încântat-o foarte mult.

Urmăriți Impact.ro și pe