Cum arăta în copilărie Diana Șoșoacă. Imagini în premieră cu ”primadona” politicii românești

Cristian Cojocaru 05.03.2021, 13:56

Diana Șoșoacă reprezintă una dintre cele mai cunoscute fețe politice, însă puțini știu cum arăta în copilărie. A intrat rapid în partidul AUR și s-a făcut cunoscută pe baza reacțiilor sale publice dar și din cauză că la scurt timp a fost eliminată din partid.

Diana Șoșoacă era un exemplu în copilărie

Aparițiile sale publice au făcut-o remarcată într-un timp foarte scurt. Pe buzele multor persoane se apare numele Dianei Șoșoacă, indiferent că vorbim despre politicieni sau cetățeni. Disputele și ieșirile publice au făcut-o vedetă peste noapte, fiind o mică vedetă și în copilărie, datorită exemplului pe care îl dădea.

Potrivit imaginilor, avocata părea a fi un copil conștiincios, din care nu reiese temperamentul său vocal și personalitate puternică. Tot din imagini reiese faptul că a avut o copilărie normală, care nu a dus lipsă de petreceri aniversare, serbări la grădiniță în care îmbrăca portul popular național. La învățătură era un copil exemplu, având coronița pe cap și diploma cu Premiul I.

În unele fotografii apare și alături de mama sa, renumitul medic Alice Bleotu Florescu. Datorită frumuseții sale, părea că ar fi sora mai mare a Dianei decât mama sa. Acum la 60 de ani, medicul continuă să fie o femeie frumoasă cu o viață plină de povești. Alice Bleotu Florescu are mulți prieteni din înalta societate, printre aceștia numărându-se vedete, prinți și prințese. Cu atât mai mult, este și membru al Marri Loje Naționale 1880 încă din 2012. Renumitul medic s-a recăsătorit cu un bărbat de naționalitate franceză, Denis Phillipot.

În mai puțin de 2 luni, senatoarea a reușit să ajungă în Parlamentul României
În mai puțin de 2 luni, senatoarea a reușit să ajungă în Parlamentul României

Cum a intrat în politică

Între avocatură și statutul de demnitar a fost doar un salt foarte mic. Deși nu deținea experiență în politică, Diana Șoșoacă a avut putere de convingere pentru cetățeni, lucru care le-a adus foarte multe voturi. În mai puțin de 2 luni, senatoarea a reușit să ajungă în Parlamentul României.

”Eu am intrat în AUR pe 21 octombrie 2020, cu o zi înainte de a se încheia depunerea dosarelor. Eu nu am vrut să intru în politică. Nu. Oamenii fac deja cercetări, este pentru prima oară în istorie, la nivel mondial, când un partid pleacă de la 0,43% spun ei, eu spun că era cam 1% la alegerile locale, și a ajuns la 10%. Este o muncă titanică, de echipă”, a menționat Diana Șoșoacă.

Avocata speră ca prin prisma poziție pe care o deține în cadrul Parlamentului, să aducă schimbări majore pentru țară și populației. Dacă nu demult, acest lucru i se părea numai un vis, acum este realitate. Diana Șoșoacă se bazează pe puterea sa și cunoștințele sale, dându-i încredere în a merge mai departe.

”Sinceră să fiu, când am pornit, eu nu am crezut că o să intrăm în Parlament. Am făcut și fac parte din rețeaua profesioniștilor, unii recunoscuți la nivel mondial. Cunosc oameni care pot salva România, care pot să și plătească datoriile țării. Dar nu se vrea. Doar profesioniștii pot salva România și așa este”, a mărturisit Diana Șoșoacă la Canal 33, cu ceva vreme în urmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI