Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Diana Șoșoacă la revenirea pe rețelele de socializare. Fosta membră AUR continuă să surprindă

Ioana Bucur 08.03.2021, 09:08
Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Diana Șoșoacă la revenirea pe rețelele de socializare. Fosta membră AUR continuă să surprindă

Întoarcere în forță în mediul online. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Diana Șoșoacă la revenirea pe rețelele sociale. Fosta membră AUR nu încetează să surprindă, cu fiecare apariție. Răbufnire fără precendet a senatoarei. Cui a promis dosare penale și acțiuni în instanță.

Primul lucru pe care l-a făcut Diana Șoșoacă la revenirea pe rețelele de socializare

După ce s-a trezit cu contul de Facebook blocat, Diana Șoșoacă a revenit pe rețelele sociale în forță. Fostul membru AUR și-a făcut cont pe TikTok, iar acolo postează clipuri scurte, în care spune, fără menajamente, tot ce are pe suflet. Senatoarea pare că vrea o revoluție, amenințând cu dosare penale și acțiuni în instanță și că va „ridica poporul să lupte pentru drepturile și libertățile lui”.

„Vă voi face dosare penale cât nu veți putea duce, vă voi face acțiuni în instanță cât nu veți putea duce, voi ridica poporul ăsta să lupte pentru drepturile și libertățile lui, indiferent de poziția pe care o voi ocupa”, a spus Diana Șoșoacă.

@dianasosoacaiovanovici##fy ##fyp ##foryou ##viral ##pentruvoi ##pentrutine ##romania ##tiktokromania ##lupt ##tiktokro ##lumynitsa##fimearscarba ##accesdirect##politica ##PSD ##PNL##USR##ro♬ sunet original – Diana Sosoaca Iovanovici

Proteste în București

Al treilea val al pandemiei aduce noi carantine și restricții în Europa. Mii de oamenii au ieșit în stradă în Viena, pentru a-și striga nemulțumirea față de măsurile impuse de autorități. Câteva sute de persoane s-au strâns, duminică, și în Parcul Izvor din București. Unii cu mască, alții fără, niciunul nerespectând distanțarea, aceștia au protestat împotriva ideea vaccinării obligatorii, dar și a proiectului ce se află pe masa oficialilor UE – pașaportul de vaccinare.

„Mitingul nu este unul politic, deşi cunoaştem persoane care se suie deja cu picioarele pe această temă făcând presiuni asupra organizatorilor. De trei ani organizam apolitic aceste mitinguri”,au transmis organizatorii protestului, pe rețelele sociale.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a transmis, duminică seară, că până în acest moment, organizatorul activităţii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 de lei pentru că nu a luat măsurile necesare astfel încât să nu permită depăşirea numărului maxim de 100 de participanţi şi pentru că nu a asigurat respectarea de către aceştia a celorlalte măsuri de protecţie sanitară, în conformitate cu prevederile H.G. 35 din 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României emisă în baza Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare.

Diana Șoșoacă, interzisă pe Facebook

Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă și cei care urmăreau fiecare postare a sa pe Facebook. La mijlocului lunii februarie, senatoarea s-a trezit cu contul personal de pe platforma socială blocat, timp de 30 de zile,  din pricina unui schimb de replici între ea și o femeie care i-ar fi adresat jigniri „inimaginabile”.

„Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea” , a anunțat Diana Șoșoacă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI