Complimentul pe care l-a primit Diana Șoșoacă din partea unuia dintre cei mai râvniți burlaci ai României. Puține femei au avut parte de așa ceva

Stan Filon 03.03.2021, 09:01
Complimentul pe care l-a primit Diana Șoșoacă din partea unuia dintre cei mai râvniți burlaci ai României. Puține femei au avut parte de așa ceva

Diana Șoșoacă și-a găsit un aliat de nădejde în show-bizz-ul românesc. Acesta i-a făcut un compliment de zile mari și nu se sfiește să spună că ar vrea să i se alăture în lupta ei împotriva sistemului. Este cunoscut și el ca fiind un adversar al măsurilor luate de Guvern în lupta împotriva coronaviusului.

Diana Șoșoacă, complimentată la scenă deschisă de un artist cunoscut

Vorbim despre nimeni altul decât Dan Bittman. Artistul s-a răsculat în fața măsurilor luate de Guvern în plină pandemie de coronavirus. Chiar dacă nu este de acord cu ce se întâmplă în România, Dan Bittman s-a conformat și a purtat mască de protecție, spre deosebire de Diana Șoșoacă, care nici în Parlament nu a vrut să poarte masca de protecție.

Senatoarea a trezit în inima lui Dan Bittman un sentiment rar întâlnit de respect. Pur și simplu l-a cucerit și artistul ar fi gata să lupte alături de ea într-o mișcare civică adevărată. Cântărețul a fost invitatul jurnalistei Adrianei Bahmuțeanu, unde a vorbit deschis despre noua sa pasiune.

Diana Sosoaca, complimentata la scena deschisa de un artist cunoscut
Diana Sosoaca, complimentata la scena deschisa de un artist cunoscut

”Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România”

”O salut şi, uite, beau un pahar de vin în cinstea ei! Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot…Românii au uitat să-şi ceară drepturile, nu ştiu nici ce drepturi au. Unii sunt deranjaţi de modul in care ea se exprima.

Ea e femeie, iar în România misogina femeile trebuie călcate in picioare, dar este o femeie care cunoaşte legile, este o femeie care apără legile şi vorbeşte în numele legii. Suntem într-o ţară, România, in care nimeni nu apăra legea în faţa autorităţilor. Nu avem o lege a răspunderii prezidenţiale – pentru ca preşedintele încalcă legea in fiecare zi”, a declarat Dan Bittman.

Alţii dau cu invective în ea…. Pentru că… e pe interese, întreaga presa e pe interes, e plătita… presa libera e o poveste. Fără îndoială Diana Şoşoacă este un început, îmi pare rău că cei din fostul ei partidul nu au ştiut să renunţe la orgolii. Diana Şoşoacă trebuia menţinută, pentru că face treaba. Ea face treaba, face pentru popor, ea este un adevărat avocat al poporului! Uite, poate facem o mişcare civică, o invitam şi pe Diana Şoşoacă şi facem o mişcare civică adevărată”, a mai spus Bittman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI