Cine se află, de fapt, în spatele Dianei Șoșoacă. George Simion a spus tot despre avocata din Iaşi

Stan Filon 18.02.2021, 09:56
Cine se află, de fapt, în spatele Dianei Șoșoacă. George Simion a spus tot despre avocata din Iaşi

S-a aflat cine se află, de fapt, în spatele Dianei Șoșoacă! Cel care a făcut mărturisirea este chiar președintele AUR, George Simion, care a vorbit despre problemele care au stat la baza deciziei de excludere din partid a senatoarei. Acesta consideră că Diana Șoșoacă a fost puternic influențată de acest personaj.

George Simion a spus cine se află în spatele Dianei Șoșoacă

George Simion crede că senatoarea Diana Șoșoacă ar fi fost atrasă de Ninel Peia cu promisiuni deșarte, cum ar fi șefia unei formațiuni politice sau chiar cu ideea unei candidaturi la alegerile prezidențiale. În replică, Peia spune despre Simion că este un trădător.

”Doamna Şoşoacă primise o ofertă de la dl Peia să fie preşedintele Partidului Neamul Românesc şi, cum mândria e un păcat, au început tot felul de disensiuni. Noi, spre deosebire de doamna avocat, nu am fost niciodată susţinători ai USR sau ai celor de la #rezist. Vă daţi seama în ce bâlci am nimerit şi cu ce persoane. Special nu am vrut să îl punem pe acest domn Ninel Peia pe lista de candidaturi. Uşor, uşor, facem curăţenie. Gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii. Ninel Peia şi Francisc Tobă i-au spus că o vor face preşedintele ţării. Nu cred că o să ajungă preşedintele ţării”, a declarat luni seară George Simion, la Antena 3.

George Simion a spus cine se afla in spatele Dianei Sosoaca
George Simion a spus cine se afla in spatele Dianei Sosoaca

Ninel Peia a amenințat cu bătaia un ministru

Ninel Peia i-a transmis un mesaj tranșant liderului AUR, pe care îl consideră trădător, deoarece nu și-a ținut promisiunile făcute în fața partidului Neamul Românesc. De asemenea, Ninel pea spune că nu fură pe nimeni, dar că partidul su este deschis pentru oricine dorește să i se alăture.

”Noi nu furăm pe nimeni, niciun parlamentar. Doamna Diana Șoșoacă, domnul Mircia Chelaru, domnul Francisc Tobă, domnul Florin Muncaciu, domnul Lucian Feodorov – toți au candidat pe listele AUR la alegerile parlamentare în urma unei convenții semnate cu Partidul Neamul Românesc (condus de Peia – n.r.) pentru a evita pragul electoral de 8% (necesar în cazul unei alianțe – n.r.).

Această convenție a expirat pe 7 ianuarie, iar ulterior, pe baza unui acord, trebuie să se constituie un grup parlamentar AUR pentru Neamul Românesc. Convenția a fost discutată atunci, în octombrie, cu președintele din acte al partidului, domnul Marius Lulea, domnul Simion a fost la discuții, nu știu ce calitate avea atunci! George Simion să-și vadă de treaba lui și de partidul lui, având în vedere că a trădat și nu a respectat un protocol și că nu reprezintă o variantă credibilă pentru politica românească”, a declarat Ninel Peia pentru libertatea.ro.

Mai mult decât atât, Ninel Peia a spus că se află în tratative cu trei membri USR care ar dori să se alăture Partidului Neamul Românesc. ”M-am întâlnit cu ei la Liturghie, nu vă pot da numele, vor anunța ei în plenul Parlamentului”, a mai declarat Peia.

În vârstă de 51 de ani, Ninel Peia a fost deputat PSD, ales în 2012, însă a fost dat afară din partid după 4 ani. Excluderea sa a venit după ce a declarat că mai mulți bebeluși au murit în Argeș din cauza vaccinurilor. Peia a intrat într-un schimb dur de replici cu ministrul Educației de la acea vreme, Daniel Funeriu. Ministrul l-a numit pe acesta ”imbecil”, iar Peia l-a făcut ”vierme intestinal” și, mai mult, l-a amenințat pe Funeriu cu bătaia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...