Cove, sărutat pe buze de una dintre cele mai râvnite cântăreţe de la noi. S-a întâmplat în direct, la Vorbeste Lumea

Badea Violeta 08.07.2021, 14:09

Nicoleta Nucă s-a numărat printre vedetele invitate astăzi, 8 iulie, la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV. Artista a participat la unele dintre provocările lansate de Coțofană și de Cove. Ce s-a întâmplat, de fapt, în cadrul emisiunii? Toată lumea a văzut!

Cove, sărutat pe buze de una dintre cele mai râvnite cântăreţe de la noi

Nicoleta Nucă a participat la una dintre provocările lansate de cei de la Vorbeşte Lumea: legată la ochi, artista a trebuit să ghicească obiectele care îi erau puse pe buze de către Coţofană şi Cove. Printre acestea s-au numărat savarine, ouă fierte, bezele, o razătoare, dar şi un tablou cu îndrăgitul Cove. Astfel, Coţofană a pus buzele prezentatorului peste cele ale cântăreţei, momentul fiind unul extrem de amuzant.

După ce și-a dat bandana jos de la ochi și a văzut că tocmai l-a „sărutat” pe prezentator, artista a zâmbit și s-a rușinat. Cântăreața a avut o performanță uluitoare în emisiune și ne-a încântat cu vocea sa minunată. Nicoleta Nucă a devenit cunoscută în țara noastră, după ce a reușit să câștige concursul X Factor. Frumoasa cântăreață a avut un succes extraordinar și a reușit să cucerească inimile tuturor românilor.

Nicoleta Nuca provocare
Nicoleta Nuca provocare

Ce vedetă a preluat rolul de prezentatoare la Vorbește lumea

Fanii emisiunii „Vorbește lumea” au parte de surprize în fiecare ediție. De când Adela Popescu a anunțat că urmează să devină mamă pentru a treia oară, Lora a venit în locul său pentru a-i ține locul. Din păcate, vedeta a decis la scurt timp să se retragă și să se ocupe de proiectele personale. În urma acestei decizii, producătorii emisiunii au decis ca principalul moderator la Vorbește lumea să fie Cove. Însă, acesta nu va prezenta singur, ci alături de Viviana Sposub, Theo Rose, Veveriță și Coțofană.

Printre vedetele ce au prezentat emisiunea alături de renumitul prezentator se numără și Jorge, Sore și Cosmina Păsărin. Astăzi, 8 iulie, Cove a prezentat alături de Ana Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project. Extrem de emoționată, vedeta a fost entuziasmată că a luat parte la acest proiect.

„Bine v-am regăsit! Până acum am fost invitată, acum este cu totul altceva. Este o senzație de nedescris. Recunosc că am avut ceva în minte, dar acum am uitat totul. Mă bucur să vă cunosc mai bine.”, a spus Ana Ionescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...