Cove de la “Vorbeşte Lumea” şi-a dezvăluit secretul în emisiunea lui Măruţă. Cum îl cheamă, de fapt, pe îndrăgitul prezentator

Nicu Stan, Mihai Cheleș 30.06.2021, 09:09
Cove de la “Vorbeşte Lumea” şi-a dezvăluit secretul în emisiunea lui Măruţă. Cum îl cheamă, de fapt, pe îndrăgitul prezentator

Cove de la “Vorbeşte Lumea” şi-a dezvăluit secretul în emisiunea lui Măruţă. Cum îl cheamă, de fapt, pe îndrăgitul prezentator, aflați din rândurile de mai jos.

Cove a spus tot adevărul în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a recunoscut prezentatorul TV

Cove de la “Vorbeşte Lumea” şi-a dezvăluit secretul în emisiunea lui Cărtălin Măruţă. Cove și-a făcut apariția în emisiunea moderată de Cătălin Măruță pentru a le face fanilor săi o surpriză. Cum foarte mulți telespectatori îl apreciază pe Cove, acesta a vrut să îi mulțumească pe deplin și decis să îi dezvăluie colegului său un secret despre viața sa personală.

Cove își bucură telespectatorii în fiecare zi la PRO TV, prin emisiunea Vorbește lumea. Cunoscutul prezentator de televiziune nu se dă în lături de la nimic, de la provocări amuzante, întrebări incomode și fel și fel de chestii ce pot stârnii interesul fanilor săi. De data asta, el a anunțat că își sărbătorește ziua de nume, iar mulți telespectatori nu știau cum îl cheamă, de fapt, chiar dacă îl văd și se amuză cu el în fiecare zi.

Gabriel Petre Covesanu si familia lui
Gabriel Petre Covesanu si familia lui

Pe Gabriel Coveșanu îl mai cheamă și Petre

Acesta a decis să facă dezvăluirea în emisiunea colegului său Cătălin Măruță cu această ocazie foarte specială, respectiv de Sfinții Petru și Pavel. În plus, cum mulți au remarcat, Cove a scăpat de cele câteva kilograme nedorite. Acesta a atins și acest subiect delicat în emisiunea de la PRO TV, explicând cum a ajuns să aibă corpul la care a visat.

”De sport nu m-am apucat. Vă spun sincer, am slăbit vreo 6-7 kilograme. M-am lăsat de sport cu mulți ani în urmă și nu m-am mai apucat. Sunt câțiva care știu că mă cheamă Petre Gabriel. Puțini știu de Gabriel, mai puțini știu de Petre. Numele meu complet este Coveșeanu. Multă lume nu știe cum se scrie. În școala genereală mi s-a spus în toate felurile. Spre facultate am rămas doar cu Cove, mă gândeam că nu are cum să îl greșească nimeni. Până când m-a prins o doamnă pe stradă și a zis: Maică, cum îți zice ție? Cobe?”, a povestit Gabriel Petre Coveșanu.

Cove și-a sărbătorit ziua numelui alături de familie

Astfel, Cove a sărbătorit alături de familie ziua numelui, ieri, de Sfinții Petru și Pavel, imediat după cum și-a terminat treaba la PRO TV. Prezentatorul TV abia aștepta să se vadă cu cei doi băieți ai săi, copii care îi umplu viața de bucurie. De altfel, prezentatorul de televiziune este extrem de discret atunci când vine vorba de viața lui personală, însă i-a spus lui Cătălin Măruță că este uimit de trecerea rapidă a timpului.

”12 ani are Bogdan, Răzvan face 6 în august. A trecut timpul. Slavă Domnului, am șansa să am o genă foarte bună și cumva, trecerea timpului să nu sape adânc”, a mai spus Gabriel Petre Coveșanu.