EXCLUSIV Vă mai amintiți de sexy-solista care îi căzuse cu tronc lui Ștefan Bănică Jr, la ”X Factor”? Cu cine se mărită, după ce și-a mărit sânii

Alina Erimia 23.12.2020, 15:22

Solista Nicoleta Nucă s-a făcut remarcată la ”X Factor” (Antena 1), în 2014, când i-a căzut cu troc și juratului Ștefan Bănică Jr, care fusese fascinat atât de talentul ei vocal, cât și de frumusețea moldovencei de peste Prut. „Ştefane, vezi să nu intri în concurs cu o iubită şi să ieşi cu alta. Ai grijă, pe Nicoleta o meditezi, o antrenezi, dar să nu te îndrăgosteşti!”, l-a atenţionat Horia Brenciu, în cadrul emisiunii.

Vă mai amintiți de sexy-solista care îi căzuse cu tronc lui Ștefan Bănică Jr?

Nicoleta Nucă (26 de ani) s-a transformat într-o bombă sexy, după cele două operaţii estetice, efectuate în Turcia. Și-a făcut o mărire de sâni și și-a micșorat nasul, intervenții în urma cărora și-a recăpătat încrederea în ea, după ce, în adolescenţă, se luptase cu unele complexe de ordin fizic. Cel mai mult a afectat-o faptul că era mignonă. ”Eram complexată de faptul că sunt mică de statură. Înălţimea este unul dintre acele lucruri care nu pot fi modificate. Nu s-a inventat încă o operaţie estetică. Eşti nevoit să convieţuieşti toată viaţa cu asta”,  a declarat solista. Nicoleta Nucă are o relație de doi ani cu toboșarul Alex Ursache: ”Următorul pas e căsătoria”, ne-a spus ea, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru impact.ro

 ”Este destul de complicat să stai cu cineva 24 din 24 fără pauză și fără timp pentru tine”

 Multe cupluri s-au despărțit în această perioadă? Cum stau lucrurile între voi?

Am petrecut izolarea cu iubitul meu. Am auzit de multe cupluri care s-au despărțit, în această perioadă, însă nu este cazul nostru. Cred că perioada asta chiar ne-a consolidat relația și mai mult. Este destul de complicat să stai cu cineva 24 din 24 fără pauză și fără timp pentru tine, așa că dacă treci peste asta fără să te cerți sau să te desparți, cred că orice altă provocare nu este insurmontabilă.

Va mai amintiti de sexy-solista
Nicoleta Nucă și-a operat sânii și nasul

Te gândești la căsătorie, îți dorești copii? Este Alex bărbatul vieții tale?

Cred că nunta este următorul pas într-o relație serioasă și cu siguranța și eu îmi doresc asta la momentul potrivit. Nu grăbesc lucrurile, le las să se întâmple la momentul potrivit. Îmi doresc și copii, unul al meu și alți 2 adoptați, însă asta nu prea curând. Nu mă simt încă pregătită pentru acest pas.

Ai apelat, de-a lungul vremii, la medicii esteticieni pentru diferite intervenții. Câte operații ai ?

Am două operații estetice: rinoplastie și mărire de sâni.

”Din punct de vedere emoțional sau psihic, pandemia nu m-a afectat, sunt introvertită și nu am dus lipsa socializării”

Cum te descurci în pandemie? Ai avut cazuri de Covid-19, în familie?

M-am descurcat destul de bine, am luat lucrurile ca atare fără să intru în panică. Am stat în izolare toată perioada, ca toată lumea, am respectat regulile și m-am protejat, dar fără sa devin ipohondră și fără sa-mi fac provizii ca pentru Apocalipsă. Din punct de vedere emoțional sau psihic nu m-a afectat mai deloc, sunt introvertită de felul meu și nu am dus foarte mult lipsa socializării. Din fericire, în familie nu am avut niciun caz de Covid-19, însă am avut câțiva prieteni care s-au confruntat cu o formă ușoară a virusului și care acum sunt bine.

Vei face vaccinul anti-Covid?

Nu știu încă, nu m-am gândit la acest aspect. Sunt mai mult adepta imunizării pe cale naturală, dacă e să fie.

Artiștii au suferit din punct de vedere financiar în pandemie. Câte concerte ai avut?

În toată această perioadă, de când a început pandemia, am avut doar două concerte.

”Cunosc personal artiști care în această perioadă au fost nevoiți să se întoarcă în provincie, la părinți”

Ești de acord cu demersul artiștilor de a primi bani de la stat?

Da, sunt de acord. Domeniul artistic a fost printre cele mai afectate în această perioadă și mi se pare corect față de artiști, dar mai ales față de toți oamenii “din spatele” lor să fie susținuți de stat. Cunosc personal artiști, instrumentiști, tehnici, sunetiști, care în această perioadă au fost nevoiți sa-și găsească alte joburi sau să se întoarcă în provincie la părinți din cauza lipsei de resurse. Muzica este una dintre cele mai eficiente “arme” cu care putem combate stresul, pesimismul, tristețea și tot răul cu care ne confruntăm în ultima perioadă și atunci mă întreb: oare industria muzicală nu merită să existe în continuare?

Ai apelat le economii în această perioadă? Ce ți-a lipsit cel mai mult în izolare?

Probabil că toată lumea a apelat la economii. Cel mai mult mi-au lipsit concertele, să pot merge la un restaurant sau la o terasă cu prietenii apropiați, dar mai ales mi-a lipsit cinematograful!

”Aș fi fost un bun psihoterapeut, pentru că sunt un bun ascultător și consilier pentru prietenii mei”

Dacă nu ai fi făcut muzică, ce altă meserie ai fi ales?
Când eram mică mă fascina foarte mult arheologia, crescând, însă, toată atenția mea s-a focalizat pe muzică, așa că nu m-am gândit ce altceva mi-ar fi plăcut să fac. Totuși, adultă fiind, mi-am dat seama că mă atrage psihologia și cred că aș fi fost un bun psihoterapeut, pentru că sunt un bun ascultător și consilier pentru prietenii mei fără să ma las afectată de problemele lor.

Ce faci de Sărbători? Ce cadou îți dorești sub brad?

De Crăciun voi petrece cu iubitul meu și cu familia. De Revelion, încă nu ne-am făcut planuri, considerând perioada în care trăim. Sărbătorile au fost mereu motivul perfect pentru a petrece cu oamenii dragi, așa că pentru mine astea sunt cele mai prețioase amintiri.

Urmăriți Impact.ro și pe