Nicoleta Nucă, ipostază neaşteptată. Cum s-a fotografiat cântăreaţa în ciuda frigului de afară

Stan Filon 30.01.2021, 16:55
Nicoleta Nucă, ipostază neaşteptată. Cum s-a fotografiat cântăreaţa în ciuda frigului de afară

Nicoleta Nuca a încins internetul cu o imagine care i-a făcut pe fanii ei să viseze cu ochii deschiși! Cântăreața arată foarte bine dar acest lucru necesită multe ore petrecute în sala de forță, dar și la remodelare corporală și masaj. Ei bine, în timpul unei astfel de masaj s-a fotografiat vedeta.

Cum s-a fotografiat Nicoleta Nucă în ciuda frigului de afară

Nicolae Nuca nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este faimoasă în toată România, iar fanii săi o adoră și o urmăresc pe rețelele de socializare. Chiar pe una dintre rețelele de socializare a postat fotografia buclucașă, care a încins internetul.

Vedeta s-a fotografiat chiar pe masa de masaj, iar formele sale au ”scăpat” pe Internet. Frumoasa blondină s-a răsfățat la un salon de înfrumusețare, unde a făcut și un tratament pentru întreținerea coapselor tonifiate și extrem de sexy.

Cum s-a fotografiat Nicoleta Nuca in ciuda frigului de afara
Cum s-a fotografiat Nicoleta Nuca in ciuda frigului de afara

”Trăiesc prima dragoste”

Vedeta se pare că a cam renunțat complet la inhibiții, și și-a pozat posteriorul bine tonifiat. Nicoleta Nucă trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alex Ursache. “Cred că acum, la 24 de ani, trăiesc prima dragoste. Până acum doar credeam că iubesc. Am stat și am analizat. Cred că în relațiile anterioare a fost atașament, a fost atracție, a fost obișnuință, dar nu a fost iubire. Simt acum ceva ce nu am mai simțit niciodată. Deci, asta este dragostea!”, declara în trecut Nicoleta Nucă.

Artista a explicat că fiecare relație este specială în felul ei și a avut de învățat din fiecae poveste de dragoste în care a fost implicată. “Eu cred că fiecare relație este o lecție de viață și fiecare relație este mai bună decât cea anterioară. Cred că cel mai dur reproș pe care l-am primit a fost că sunt insensibilă. Este reproșul pe care l-am primit în toate relațiile de până acum”, a continuat ea.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...