EXCLUSIV

Ce spune Amalia Năstase despre relația pe care Ilie Năstase o are cu fiicele sale: ”Acum au trecut la alt nivel!”

Oana Pascaru, Alexandra Andrei 10.05.2021, 19:52

Ilie Năstase și Amalia, cea de a treia soție a celebrului tenismen, au rămas în relații bune de dragul celor două fete pe care le au împreună, Alessia și Emma. Aceștia se întâlnesc destul de des și se vizitează regulat, mai ales că sportivul păstrează o legătură strânsă cu fiicele sale.

În ce relații au rămas Amalia și Ilie Năstase, după divorț

Ilie Năstase și Amalia s-au cunoscut în 1996, s-au căsătorit în mare secret în 2004, la Paris, și au divorțat în 2010. În timpul relației, cei doi au devenit părinții unor fetițe minunate, Alessia și Emma Alexandra Diana. Însă, chiar și așa, la scurt timp, cei doi au anunțat că divorțează printr-o scrisoare, iar separarea lor a fost una pe cale amiabilă alegând să rămână parteneri de afaceri și prieteni de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

După divorțul oficial, la o distanță de cinci ani, Amalia și-a refăcut viața alături de omul de afaceri Răzvan Vasilescu. Contactată de reporterii Impact.ro, Amalia Năstase ne-a declarat că se bucură de faptul că Ilie Năstase nu este indiferent în relația cu cele două fete pe care le au împreună:

“Mă bucur de copii, este ceva normal, ca orice mamă! Alessia este la facultate și este la Paris să studieze, a luat o bursă de merit și a ajuns acolo. Emma și Tomiță merg și ei cu școala, își dau toată silința să învețe și să fie cei mai buni. Au început de o săptămână școala și acum ne adaptăm și noi noilor reguli ca toată lumea, nu avem ce face. Ilie este tare mândru de fetele sale, este un lucru firesc. Le iubește și are grijă de ele, sunt copiii lui. Acum au trecut la alt nivel, Ilie le dă la fiecare bani să își cumpere fiecare ce vrea. Au crescut acum, nu mai vine cu daruri. Se aud la telefon destul de des, se întâlnesc, au o relație apropiată. Sunt copiii lui!”, a povestit Amalia Năstase pentru Impact.ro.

Ce spune Amalia Nastase despre relația pe care Ilie Nastase o are cu fiicele sale
Amalia Nastase si Ilie Nastase

Ilie Năstase, un tată darnic

Pe lângă sumele de bani pe care Ilie Năstase le-a oferit constant fiicelor sale până acum, acesta le-a cumpărat recent, la fiecare în parte, câte un apartament de lux în Mamaia Nord, în blocul pe care fratele Simonei Halep îl deține. De precizat este și faptul că locuințele sunt la parter, iar prețul uneia singure ajunge la 80.000 de euro.

Pentru că a fost un tată mereu atent și darnic cu Alessia și Emma, Brigitte Pastramă a avut mereu o nemulțumire în timpul mariajului cu fostul tenismen. Acesteia nu i se părea de bun augur ca Ilie și fosta soție să păstreze o relație atât de apropiată, fie ea și de dragul copiilor.

”Anul trecut (n.r. 2016), Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte Amalia, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”, declara Brigitte Năstase în urmă cu câțiva ani.

Urmăriți Impact.ro și pe