Câți bani le dă Ilie Năstase copiilor săi. Suma fabuloasă pe care o primesc lunar cele două fete din căsnicia cu Amalia

Elena Avramescu 13.09.2020, 18:57
Câți bani le dă Ilie Năstase copiilor săi. Suma fabuloasă pe care o primesc lunar cele două fete din căsnicia cu Amalia

Fostul mare tenismen român, Ilie Năstse, are cinci copii, dintre care patru fete și un băiat. Astfel că, în fiecare an, acesta scoate din buzunar sume uriașe de bani pentru copiii săi. Fiicele pe care le are cu Amalia Năstase ar primi până la 1 milion de euro în fiecare an.

Câți bani le dă Ilie Năstase copiilor săi

Ilie Năstase are o carieră în tenis la care mulți sportivi doar visează, astfel că a reușit să strângă o adevărată avere din sport. E drept, și afacerile de după l-au ajutat mult. Este unul dintre cei mai iubiți tenismeni din țară, care a scris istorie și pe plan internațional.

Pe plan profesional i-a mers ca pe roate, însă pe plan personal, Ilie Năstase a avut o viață destul de tumultuoasă, Acesta a mărturisit, la vârsta de 74 de ani, că de-a lungul anilor i-au trecut prin pat peste 2500 de femei. Cinci dintre acestea au avut noroc să fie și luate de soție, dar patru dintre aceste mariaje au avut un sfârșit zbuciumat pentru fostul tenismen.

În vara acestui an, Ilie Năstase s-a căsătorit pentru a cincea oară, atunci când a luat-o de soție pe Ioana Simion, în vârstă de 45 de ani. Prima femeie care a reușit să îl ducă pe sportiv în fața altarului a fost Dominique Grazia, care l-a făcut pe Nastase tată pentru prima dată, după aceea au mai urmat căsniciile cu Adelaide Alexandra King, Amalia Teodorescu și Brigitte Sfăt.

Câți bani le dă Ilie Năstase copiilor săi

Suma fabuloasă pe care o primesc lunar cele două fete din căsnicia cu Amalia

Astfel că are în total cinci copii, patru băieți și o fată, dintre care doi sunt înfiați. Se pare că Ilie Năstase a fost mereu un tată extrem de dedicat, și chiar dacă nu petrece mult timp cu copiii săi, acesta are grijă ca lor să nu le lipsească absolut nimic. În acest sens le-a cumpărat copiilor săi proprietăți, i-a trimis la cele mai bune școli ale lumii, și chiar i-a ajutat, pe unii dintre ei, să-și pună pe picioare propriile afaceri.

Ilie Năstase se ocupă în continuare și de mamele acestora, astfel că le-a asigurat tot confortul încă de la divorț. Dintre cei cinci moștenitori, Ilie Năstase este cel mai apropiat de fiicele pe care le are cu Amalia, astfel că acesta le-ar da fiicelor sale, Emmei și Alessiei, aproximativ un million de euro pe an, iar în acești bani intră taxa la școala privată, plata bonelor și a șoferilor, cursurile private și taxele la sporturile pe care cele două le practică.