Brigitte Pastramă nu poate să-l uite pe Ilie Năstase, soțul femeii e exasperat: ”Ți-a lăsat două genți, două ceasuri și datorii”

Iancu Andreea, Rădulescu Valentin 30.04.2021, 14:01
Brigitte Pastramă nu poate să-l uite pe Ilie Năstase, soțul femeii e exasperat: ”Ți-a lăsat două genți, două ceasuri și datorii”

Între Brigitte Pastramă și celebrul tenismen, Ilie Năstase, a existat o dragoste „cu năbădăi”, care, deși s-a terminat cu un divorț plin de scandaluri, pare încă să o urmărească pe vedetă. După nouă ani de căsnicie, cuplul și-a spus adio, focoasa brunetă alegând să se recăsătorească cu Florin Pastramă, actualul soț. Deși formează o familie de aproape doi ani, Brigitte Pastramă dovedește că nu poate să-l uite pe Ilie Năstase și chiar își pune în pericol relația de cuplu.

Brigitte Pastramă a recunoscut că nu poate să-l uite pe Ilie Năstase, spre disperarea actualului soț

Chiar în pragul sărbătorii Paștelui, membrii familiei Pastramă nu se dezmint și ajung din nou la ceartă. Pentru că au ales să își expună viața în fața camerelor de filmat, Brigitte și Florin Pastramă se dezvăluie publicului exact așa cum sunt, cu bune și cu rele, în cadrul reality-show-ului „Brigitte&Pastramă”, de la Antena Stars. De la declarații de dragoste și îmbrățișări, soții Pastramă ajung rapid la jigniri și certuri, iar subiectul pare să fie legat de trecutul brunetei. Recent, Florin Pastramă s-a arătat deranjat de faptul că Brigitte nu poate să-l uite pe Ilie Năstase, fostul său soț, cu care bruneta îl compară adesea. Totuși, bărbatul consideră că viața soției sale alături de fostul campion nu a fost una fabuloasă, Brigitte rămânând în final doar cu câteva ceasuri și genți, dar și datorii.

Tot timpul Brigitte mă compară cu domnul Ilie. Păi stai mă Brigitte, ce ţi-a dat ţie domnul Ilie: două ceasuri, două genţi şi datorii. Am şi eu frustrarea mea, tot timpul îl aduce în discuţie, a spus Florin Pastramă în cadrul reality-show-ului de la Antena Stars.

Brigitte Pastramă nu poate să-l uite pe Ilie Năstase
Brigitte și Florin Pastramă sunt căsătoriți din 2019

Bruneta regretă viața luxoasă și lipsită de griji pe care o trăia alături de afacerist

Chiar dacă între ei a fost vorba de o relație în care certurile și împăcările erau la ordinea zilei, Brigitte Pastramă privește cu regret în urmă la viața pe care o ducea alături de fostul campion la tenis. Bruneta a dezvăluit cum arătau sărbătorile în casa lui Ilie Năstase și cum urmează să petreacă acum, alături de actualul soț. În timp ce alături de Ilie era tratată regește, ca o doamnă, având la dispoziție tot ceea ce își dorea, Brigitte Pastramă a mărturisit că anul acesta se va ocupa singură de pregătirea preparatelor tradiționale de Paște.

N-am mai făcut pască de 11 ani şi o să vă şi argumentez de ce. Pentru că în căsnicia mea cu Ilie Năstase, timp de nouă ani de zile, am comandat de la cel mai scump şi cel mai de fiţe laborator prăjituri, cozonac, pască. Nu mă lăsa să fac. Dar acum am zis că dacă tot mi-am cumpărat la reducere robotul acela de bucătărie o să fac şi cozonac, şi pască, a spus Brigitte Pastramă, la „Brigitte&Pastramă”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...