Unde se vor muta Simona Halep şi Toni Iuruc cât de curând. Jucătoarea de tenis a decis: vrea cel puţin doi copii

Stan Filon 07.05.2021, 19:19

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit unde vor să locuiască împreună! Cei doi tineri au fost surprinși recent dând târcoale prin cartierul unde vor locui și unde își vor crește copiii. Este o surpriză mare, la care fanii sportivei nu se așteptau deloc.

Unde se vor muta Simona Halep şi Toni Iuruc

Se pare că Simona Halep vrea să se stabilească în București, alături de iubitul și viitorul său soț, Toni Iuruc. Cei doi au fost văzuți în cartierul unde vor urma să locuiască și să crească cel puțin doi copii, deoarece ambii vor să aibă o familie numeroasă.

Așadar, Simona Halep și Toni Iuruc ar urma să se mute împreună chiar în cartierul Primăverii, din București, unde aceștia și-au achiziționat o vilă chiar anul trecut. Cei doi au fost văzuți chiar înainte de plecarea Simonei Halep la turneul de la Stuttgart. Casa cumpărată de Simona Halep era într-un stadiu avansat de degradare și chiar nu avea nici măcar gard. Sportiva a investit serios în renovarea vilei, iar acum aceasta se învârte după soare. Puteși vedea în galeria foto cum arăta locuița înainte și cum arată acum!

Unde se vor muta Simona Halep si Toni Iuruc
Unde se vor muta Simona Halep si Toni Iuruc

Când se mărită Simona Halep

Pandemia de coronavirus i-a cam dat planurile peste cap Simonei Halep, care ar fi vrut să se căsătorească anul acesta. A fost însă nevoită să își amâne nunta, până când va putea să o organizeze așa cum își dorește. Este însă posibil ca anul acesta să facă cununia civilă, pe care să o organizeze doar cu cei apropiați celebrului cuplu.

”S-ar putea ca o cununie civilă să fie chiar înainte de Roland Garros, să fie o petrecere restrânsă, în familie. Apoi, când deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona și Toni vor pregăti petrecerea cea mare. Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se vor întâmpla anul viitor, mai ales că ea ar avea destul de mulți invitați din străinătate pe care ar fi absurd să îi țină în carantină, pentru eveniment, înainte. Așa că, Simona și Toni vor avea, de fapt, o nuntă cum și-au dorit: una pentru familie, intimă, cu doar cei foarte apropiați, și una demnă de o campioană mondială, dar reprogramată”, au declarat surse apropiate celor doi.

Simona Halep a trecut prin momente dificile anul acesta. A fost nevoită să se retragă de la mai multe turnee, din cauza unor accidentări care i-au speriat pe fanii sportivei.

”Mi-am depășit puțin limitele. Corpul meu… Spatele meu, am simțit că pocnește ceva, la finalul meciului. Dar știu că am destul timp pentru recuperare până la următorul meci.

Oricum am amintiri plăcute din meciurile de peste patru ore de aici, de la Melbourne, așa că m-am gândit că dacă trec peste meciul ăsta voi avea timp să mă recuperez”, a mărturisit Simona Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...