Ce a făcut o concurentă cu banii câștigați la Asia Express. Cuza a rămas fără cuvinte când a auzit ce și-a cumpărat

Badea Violeta 28.11.2021, 17:35
Ce a făcut o concurentă cu banii câștigați la Asia Express. Cuza a rămas fără cuvinte când a auzit ce și-a cumpărat

O concurentă a dezvăluit ce a făcut cu banii pe care i-a câștigat la Asia Express. Aceasta a demonstrat că este o persoană puternică și a reușit să se descurce de minune în competiție, iar premiul a fost pe măsură. Iată despre cine este vorba și ce și-a achiziționat cu suma obținută!

Ce și-a cumpărat o concurentă din banii câștigați la Asia Express

Ana Baniciu şi Raluka au făcut echipă în primul sezon de la Asia Express. Cele două cântărețe au avut un parcurs excelent și au reușit să câștige îndrăgita competiție de la Antena 1. Imediat după terminarea show-ului, mulți fani s-au întrebat ce a făcut fiica lui Mircea Baniciu cu banii pe care i-a obținut de la Asia Express.

Recent, frumoasa blondină a fost invitată în emisiunea găzduită de Cuza și Emi, „Asia mai târziu”. Ea a dezvăluit în ce a investiti banii pe care i-a câștigat la Asia Express. Vedeta a spus că și-a cumpărat un apartament, iar replica celor doi prezentatori nu a întârziat să apară.

„Mi-am luat apartament, măi băieți”, a mărturisit Ana Baniciu când a fost întrebată ce a făcut cu banii de la Antena 1.

La auzul acestor vorbe, Cuza, actualul concurent la „Asia Express”, a oferit o replică extrem de amuzantă: „Ce bani puțini am luat noi, hai să plecăm, Emi”.

Raluka si Ana Baniciu
Raluka si Ana Baniciu

Cuza și Emi, despre experiența „Asia Express”

Emi și Cuza au avut un parcurs neașteptat de bun la „Asia Express” și au reușit să ajungă până în marea finală, acolo unde i-a așteptat Mihai Petre și Elwira. Duminică, 28 noiembrie, telespectatorii vor putea vedea duelul dintre cele două echipe la Antena 1, de la ora 20.00.

Invitați în platoul emisiunii lui Dan Capatos, cei doi concurenți au vorbit despre experiența pe care au trăit-o la „Asia Express”. Emi și Cuza au spus că nu se așteptau să ajungă atât de departe în competiție.

 „Noi nu ne-am dus pentru premiu ca bani. (…) Din primele zile ne-am dorit să jucăm tot ce se poate din Asia Express, experiența să fie cât mai lungă pentru noi”, a declarat Emi, la „Xtra Night Show”.

Cuza a precizat că îl cunoaște pe Emi de 15 ani, dar această competiție a reușit să-i unească și mai mult. Aceasta a declarat că acum ține la colegul său ca la un adevărat frate.

„Ajungând în finală s-au îndeplinit cele două dorințe. Dorința mea era să nu plecăm primii și dorința lui Emi era să ajungem în finală. (…) Eu mai am o bucurie.

Am plecat cu cel mai bun prieten al meu și m-am întors cu un frate. O experiență de duritatea asta chiar te leagă. (…) Nu ne așteptam”, a spus Cuza.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...