Cuza de la Asia Express și-a făcut iubită nouă. Cum arată cea care îl face să uite de Ramona Olaru

Badea Violeta 18.11.2021, 15:16

Cuza de la Asia Express iubește din nou! După despărțirea de Ramona Olaru, tânărul pare să-și fi găsit liniștea în brațele unei brunete sexy. Cei doi au fost surprinși într-un local din Capitală. Iată cum arată noua cucerire a artistului.

Cuza de la Asia Express, surprins în compania unei brunete misterioase

Cuza de la Asia Express a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona Olaru. Din păcare, relația lor nu a mers și au decis să meargă pe drumuri separate. Concurentul emisiunii de la Antena 1 este foarte rezervat atunci când vine vorba despre viața lui personală, dar iată că a fost fotografiat de paparazii Spynews.ro în compania unei domnișoare.

Cei doi s-au relaxat într-un local din Capitală, acolo unde au stat în compania prietenelor ei. Din imagini reiese că cei doi au o relație destul de apropiată. Momentan nu se cunosc foarte multe detalii legate de bruneta care i-a pus inima pe jar lui Cuza.

Și fosta parteneră de viață a concurentului de la Asia Express are o relație. Ramona Olaru se iubește cu Cătălin Cazacu. Cei doi s-au întâlnit la emisiunea Splash! Vedete la apă, dar se cunosc de mai mult timp, intersectându-se prin platourile de filmare sau la diferite evenimente.

Cuza de la Asia Express a fost surprins în compania unei tinere
Cuza de la Asia Express a fost surprins în compania unei tinere

Ramona Olaru, despre relația cu Cuza

În urmă cu ceva timp, Cuza a mai fost surprins în compania unei domnișoare. La scurt timp după ce au apărut imaginile, Ramona Olaru i-a rugat pe fanii ei să nu îi mai trimită poze în care fostul iubit apare alături de o altă tânără.

„Pe de altă parte, este perfect normal după ce s-a produs un astfel de lucru, să-și găsească liniștea, fericirea și așa mai departe. De ce am spus asta? Sunteți foarte mulți, fie că mă cunoașteți, fie că nu mă cunoașteți, care aveți gânduri, intenții bune, să-mi trimiteți print screen-uri sau poze sau filmulețe cu faptul că el are pe altcineva sau e cu altcineva, nu știu când, nu știu cum, e ok, e normal…

Fiecare are nevoie de o perioadă, să-și plângă morții, cum ar spune un prieten de-al meu. În cazul ăsta, situația să se refacă. Așa că, rugămintea este să nu mai faceți asta chiar dacă ne cunoaștem, chiar dacă nu ne cunoaștem, pentru ca fiecare își va rezolva lucrurile în felul lui și va găsi o modalitate să fie ok și asta nu ajuta. Cred că este suficient acum.”, a spus Ramona Olaru, pe Instagram.

Sursa foto: Spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe