Cu cine se iubește Ana Baniciu. Bărbatul e un monden celebru în București. A fost combinat și cu Daniela Crudu

Iancu Andreea 03.10.2020, 15:58
Cu cine se iubește Ana Baniciu. Bărbatul e un monden celebru în București. A fost combinat și cu Daniela Crudu

Ana Baniciu nu mai este o tânără singură. Se pare că fiica artistului Mircea Baniciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat celebru. Acesta din urmă ar fi fost implicat în mai multe relații cu femei cunoscute, printre care și Daniela Crudu.

Cine este bărbatul cu care se iubește Ana Baniciu

Frumoasa cântăreață se plângea adesea că este singură. Ba chiar încerca să atragă atenția bărbaților postând imagini în ipostaze senzuale. Și culmea, noua sa poveste de dragoste a fost dezvăluită în urma unei imagini din spațiul virtual. Totuși, nu vorbim despre o poză în care Ana Baniciu își expune trupul fără cusur, ci una în care face reclamă la detergenți. Ana apare întinsă pe un pat, alături de capsule de detergent, ținându-se de mână cu un bărbat misterios.

Potrivit cancan.ro, cântăreața ar fi început o relație cu Edy Kovacs, un om de afaceri de succes. Cei doi ar fi petrecut mai multe momente împreună, aflându-se pentru câteva zile la munte, la Poiana Brașov. Totuși, proaspeții îndrăgostiți nu au fost singuri în această scurtă vacanță. Ana și-ar fi luat o prietenă bună pentru a o însoți.

Edy Kovacs, noul iubit al Anei Baniciu foto - cancan.ro
Edy Kovacs, noul iubit al Anei Baniciu
foto – cancan.ro

Cine este Edy Kovacs, tânărul care i-ar fi sucit mințilei Anei Baniciu

Se pare că Edy Kovacs nu este doar un afacerist de succes. Tânărul poate fi considerat un adevărat don Juan, având în vedere că s-a iubit cu mai multe nume celebre din România. Bărbatul ar fi avut o legătură amoroasă cu celebra Daniela Crudu, dar și cu Marinela Avădani, Raluca Lungu sau Calina Roman. Aceasta din urmă este nepoata lui Petre Roman și ar fi fost cea mai recentă iubită a lui Kovacs, înainte de Ana.

Cunoscută drept “Funduleț”, după ce și-a dezvăluit trupul în fața camerelor, Ana Baniciu i-ar fi sucit mințile lui Edy Kovacs. Rămâne de văzut cum va decurge povestea de dragoste dintre cei doi. În ciuda trecutului tumultos al noului său iubit, Ana se străduiește să ducă o viață respectabilă. Fiind fiica lui Mircea Baniciu, Ana a mărturisit pentru libertatea.ro, că încearcă să nu afecteze imaginea tatălui său.

“Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc.

Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, a spus artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI