Cum arată Ana Baniciu, câștigătoarea primului sezon Asia Express, fără pic de machiaj. Aceasta este, de fapt, adevărata ei față

Andrei Cezar 09.09.2020, 10:07
Cum arată Ana Baniciu, câștigătoarea primului sezon Asia Express, fără pic de machiaj. Aceasta este, de fapt, adevărata ei față

Ana Baniciu, câștigătoarea primului sezon de Asia Express, fără pic de machiaj. Vedeta le-a arătat fanilor adevărata ei față, postând o fotografie pe rețelele de socializare, la câteva momente după ce se trezise. Este limpede acum că răutăcioșii se vor gândi de două ori înainte să comenteze pe marginea aspectului fizic al câștigătoarei Asia Express, căci frumusețea ei naturală i-a lăsat cu gura căscată pe mulți.

Cum arată Ana Baniciu nemachiată

În urmă cu aproape trei ani, două fete sexy șocau și bucurau în același timp o țară întreagă după ce au izbutit să câștige primul sezon al reality-showlui Asia Express. Cele două concurente, Raluka și Ana Baniciu, au demonstrat că în ciuda probelor extrem de dificile, au putut să rămână până la capăt o echipă și să obțină marele premiu.

Și dacă înainte Raluka era cunoscută de fani pentru cariera sa muzicală, prietena ei, Ana, totodată și fiica marelui cântăreț Mircea Baniciu, nu a fost atât de vizibilă în lumina reflectoarelor.

Însă odată cu experiența Asia Express, viețile celor două fete s-au schimbat mult în bine, iar carierele lor au cunoscut un succes impresionant. Raluka și Anca Baniciu au colaborat inclsuiv împreună și au scos un hit alături de cântărețul Andrei Vitan. Mai exact este un remake al piesei ”Temperatura”, lansată în vara lui 2018 și care a strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Cum arată Ana Baniciu, câștigătoarea primului sezon Asia Express, fără pic de machiaj
Cum arată Ana Baniciu, câștigătoarea primului sezon Asia Express, fără pic de machiaj

Ana Baniciu, nemachiată pe conturile de socializare

Ana Baniciu este foarte urmărită de fani și pe rețelele sociale. Notorietatea sa se datorează, nu numai carierei ci și frumuseții cu care a fost înzestrată. Chipul angelic, ochii de culoarea smaraldului și silueta de zeiță îi aduc întotdeauna mii de aprecieri din partea fanilor.

Recent, Ana a făcut un gest care a suprins pe multă lume. Într-o dimineață, vedeta a ținut să-și salute prietenii virtuali printr-o postare din așternuturi. Și-a făcut un selfie și le-a urat tuturor să aibă o dimineață bună. De remarcat, însă, faptul că artista a avut curajul să dezvăluie lumii chipul său fără strop de machiaj. În acest mod, Ana a închis gura cârcotașilor și a demonstrat că nu trebuie să apeleze neapărat la trucuri de înfrumusețare pentru a ieși din casă, căci frumusețea ei naturală este fără cusur.

Artista a demonstrat încă o dată că problemele de ordin estetic cu care se confruntă multe tinere din ziua de astăzi, cum ar fi ridurile sau cearcănele, sunt lucruri străine pentru ea. De altfel, Ana a susținut întotdeauna că nu a trecut până acum pragul unui medic estetician.

Cum arată Ana Baniciu, câștigătoarea primului sezon Asia Express, fără pic de machiaj
Ana Baniciu nemachiată
Urmăriți Impact.ro și pe