Andra, aspru criticată de Dana Budeanu. Motivul nebănuit pentru care a fost taxată jurata de la PRO TV

Iancu Andreea 30.06.2020, 09:02

Obișnuia să apară la Pro TV, unde analiza ținutele vedetelor. Deși a trebuit să plece din pricina unui scandal, Dana Budeanu a reușit să descopere succesul în online. Dintre temele pe care le abordează de obicei, Budeanu a ales să vorbească și despre vedetele din România, printre care se numără și Andra. Reacția Danei la adresa artistei a fost una neașteptată.

Un adevărat fenomen online

Dana Budeanu se bucură de un succes fulminant. Vedeta, care avea înainte o rubrică dedicată în cadrul postului PRO TV, a trecut în mediul online. Încă de la primele clipuri, Dana a reușit să creeze o isterie pe canalul său de Youtube, ajungând la milioane de accesări în câteva luni. Aceasta reușește să cucerească publicul cu stilul său aspru de a critica tot ce ține de viața vedetelor, dar și a oamenilor simpli. Deși multe reacții pot fi considerate un pamflet, comentariul recent la adresa Andrei i-a șocat pe mulți.

Poate că este mai puțin cunoscut, dar între Dana Budeanu și familia Măruță există o prietenie și o simpatie. Nu de puține ori, Dana a recunoscut că îi apreciază pe cei doi, ba chiar a colaborat ca stilist cu Andra și Cătălin. De data aceasta, se pare că artista ar fi comis o greșeală.

Astfel, sinceră din fire, Dana a ales să vorbească despre statutul de vedetă al Andrei, printre ale nume celebre precum Delia sau Smiley.

La Andra trebuie să fac o paranteză. Eu înțeleg că Andra e o vedetă al cărui public este și unul care adoră muzica populară, mă rog. Cei care cântă country music în America o ard la maxim, ca toate celelalte vedete. Nu contează că dacă mie îmi ascultă muzica oricine, public de orice nivel financiar, înseamnă că eu nu mai sunt vedetă.

Dana a ținut să o sfătuiască pe Andra cum ar trebui să abordeze viața și statutul de vedetă.

Tu nu trebuie să fii accesibil ca vedetă. Este o prostie! Vedetele sunt aspiraționale. Eu mă uit undeva în sus din toate punctele de vedere. Nu este o rușine să ai cașcaval. De aceea muncești și scoți piese bune.

https://www.youtube.com/watch?v=g8stztleikI&feature=emb_logo

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...