Ce vrea să facă Dana Budeanu cu banii câștigați din Youtube. A dat cărțile pe față

Iancu Andreea 24.06.2020, 13:48

Dana Budeanu este un adevărat fenomen în mediul online, după ce aceasta a încetat colaborarea cu o televiziune. Este carismatică și acidă, spunând adesea lucrurilor pe nume. De altfel, această personalitate a ajutat-o pe vedetă să își formeze o comunitate online, care îi urmărește clipurile de pe canalul de Youtube. Astfel, Dana a ajuns la cifre uluitoare și bani din social media.

Stilista donează banii câștigați

Dana Budeanu a mărturisit totul despre banii câștigați din clipurile de Youtube. Stilista are o emisiune online, intitulată „Verdict”, în care dezbate diferite teme precum modă sau lifestyle, chiar și politică. Vedeta a dezvăluit că  ea este cea care investește bani în aparițiile online. De asemenea, ea își dorește să doneze sumele câștigate de pe urma acestor emisiuni online.

Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don’t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime.

Verdictul Danei Budeanu, succes fulminant
Verdictul Danei Budeanu, succes fulminant

Motivul actului de caritate

Stilista a ales să facă acest gest datorită unei concepții proprii. Astfel, vedeta consideră că nu își dorește să fie afectată de „energia proastă” caracteristică acestor clipuri.

Nu doresc niciun leu, nu doresc niciun leu din această isterie, care are efectiv o energie foarte proastă, pentru că cei care fac isterie din ceea ce spun eu sunt doar proști și atât, și atunci energia care înconjoară această isterie este proastă. Eu filmez doar pentru cei care se uită ca să râdă, pentru cei care au simțul umorului, care pot face caterincă de ei înșiși cum pot și eu și probabil că asta vă și doriți. O să facem un odată cu caterincă numai despre mine.

Ca să ai talent, spre exemplu cum are Bobo, tre` să nu fii sărac, când ți-e foame n-ai caterincă. De aia ăia prin afară au caterincă, prin America, că au pe cașcaval mult de tot. Caterinca, starea de bine vine pe relaxare. Așadar, toți banii se vor dona, o să pozăm efectiv toți banii care intră pe YouTube.

De asemenea, înțeleg că tot prin acest mijloc numit YouTube se pot face bani și altfel, am eu două idei șmechere rău de tot cu care o să facem niște cașcaval, și care se va dona, de asemenea. Dănuța nu va câștiga niciodată niciun leu din asta pentru că nu vreau. NU avem sponsori, nu avem nimic!, a declarat Dana Budeanu în cadrul unuia dintre clipurile sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...