Dovada că Smiley și Gina Pistol s-au logodit. Secretul a ieșit la iveală

Iancu Andreea 17.06.2020, 11:03

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale momentului. Cei doi trăiesc o poveste frumoasă de dragoste și sunt mai fericiți ca oricând. Cu toate acestea, mulți se întreabă când se va așeza și Smiley la casa lui. Fanii celor doi urmăresc îndeaproape relația lor și așteaptă cu nerăbdare ca pe degetul Ginei să apară un inel. Se pare că secretul pe care cei doi au încercat să-l păstreze a ieșit la iveală.

Gina și Smiley, cuplul perfect

Trăiesc o poveste de iubire de ani buni, însă au decis să facă totul public abia după perioada de izolare. Gina Pistol și Smiley formează un cuplu extrem de carismatic și iubit, afișând cu sinceritate sentimentele pe care le trăiesc. Vedeta TV și artistul se bucură de viață și de momentele frumoase în cuplu, mai ales acum. Cei doi sunt de nedespărțit și petrec cât mai mult timp împreună.

Totuși, mulți se întreabă când vor putea să se bucure de vestea unei căsătorii între cei doi. Mai ales că atât Smiley, cât și Gina, par să funcționeze perfect împreună. Astfel, urmăritorii celor doi au început să pună întrebări în privința oficializării relației și la Starea Civilă.

S-au logodit?!

Se pare că Smiley a ținut secret aceste mic detaliu. Într-o postare recentă a vedetei de la Antena 1, Gina apare în mașină, alături de Smiley, mai fericită ca oricând. Frumoasa blondină afișează pe deget o bijuterie strălucitoare, care seamănă cu un inel de logodnă. Filmările au fost realizate în timpul unei călătorii la munte. Se pare că Gina și Smiley s-au bucurat de timpul petrecut în natură, la aer curat.

Rămâne de văzut dacă imaginile de pe contul de Instagram al Ginei Pistol anunță cu adevărat o schimbare în viața cuplului.

Un inel de logodnă se poate observa pe degetul vedetei Foto - Instagram
Un inel de logodnă se poate observa pe degetul vedetei
Foto – Instagram
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...