Andra și familia ei, imaginea care a cucerit fanii. Poza a strâns zeci de mii de aprecieri în doare câteva ore

Andra și familia ei, imaginea care a cucerit fanii. Poza a strâns zeci de mii de aprecieri în doare câteva ore

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Fanii o îndrăgesc atât pentru vocea și melodiile sale cât și pentru familia frumoasă pe care și-a întemeiat-o. Vedeta nu și-a ținut copii departe de ochii publicului, ci din contră i-a încurajat să devină vizibili prin propriile lor personalități.

Imaginea cu familia Andrei care i-a cucerit pe fani

Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii pe David, în vârstă de 9 și pe Eva, în vârstă de 4 ani. Cei doi sunt părinți moderni pentru cei mici educându-i cu mult calm, răbdare și deschidere. Astfel, micuții au propriile lor canale de YouTube prin intermediul cărora păstrează legătura cu fanii.

Recent, artista a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu întreaga sa familie care a topit inimile fanilor. Cei care le urmăresc activitatea de pe rețeaua socială au fost impresionați și i-au răsplătit cu un număr enorm de aprecieri.

„Sunteți minunați!”, „Vă ador”, „Cea mai frumoasă familie”, „Vă iubim”, „O familie frumoasă”, „Părinți frumoși, copii frumoși”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

andra, imagine, familie, instagram

Imaginea cu familia Andrei care i-a cucerit pe fani

Eva, mezina familiei îi seamănă leit mamei sale de la care a moștenit atât frumusețea cât și talentul muzical și este deliciul familiei. La doar patru ani, micuța are o personalitate foarte puternică, spune chiar Andra. De asemenea, și David a moștenit calitățile vocale ale Andrei și carisma tatălui său, însă de multe ori acesta preferă să o lase pe sora sa în lumina reflectoarelor.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Vedetele au ajuns în fața altarului în anul 2008, iar după trei ani au devenit părinți pentru prima dată. Cât despre un nou membru al familiei, aceștia nu-și fac planuri, însă dacă o fi să se întâmple ei nu pot fi decât bucuroși. Andra a repetat în repetate rânduri că își dorește o familie numeroasă, asemenea celei în care a copilărit. Vedeta are trei frați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI