A ucis pentru 250 de lei. Cine este, de fapt, criminalul din Corbu care a îngrozit ţara întreagă

Ioana Constantin 03.07.2021, 09:22
A ucis pentru 250 de lei. Cine este, de fapt, criminalul din Corbu care a îngrozit ţara întreagă

A fost prins autorul crimei abominabile din localitatea constanteana Corbu. Cel care a ucis cu sânge rece un barbat si i a violat apoi fiica este un un tânăr de 29 de ani. Era drogat când a lovit cu maceta, sustin anchetatorii iar mobilul crimei ar fi fost jaful. Tanarul si a recunoscut faptele si le regreta. Riscă insa 25 de ani de inchisoare pentru omor deosebit de grav, viol si vatamare corporala.

A ucis pentru 250 de lei. Cine este, de fapt, criminalul din Corbu

Denis Mustafa este cel care a lăsat orfani de tată trei copii dintre care doi minori. Nu s-a gândit la asta noaptea trecută când a intrat peste o întreaga familie cu gândul să-i jefuiască. Purta o cagulă pe față și mănuși. Proprietarul casei a auzit însă zgomote si s-a trezit. Între cei doi a avut loc o încăierare, moment în care suspectul l-a lovit pe bărbat de mai multe ori cu o macetă. A rănit-o și pe sotie iar apoi, nervos că nu a găsit prea mulți bani, a violat-o pe fiica cea mare. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale celorlalți doi copii minori ai familiei.

.„Poliția a fost sesizată, a venit la fața locului, unde a fost găsită o persoană care a fost ucisă sadic. S-au luat probe, am ajuns la un cerc de suspecți iar în final am reușit să obținem un mandat de percheziție .

Vă spun că avem bunurile și obiectele folosite la săvârșirea infracțiunii. Haine, bunuri luate de la victime. Regretă fapta și scopul a fost jaful, deși prima ipoteză era răzbunare. Dar a fost o disimulare. Lucrurile au degenerat, s-a ajuns la viol și crimă. Avea asupra lui o macetă pe care a folosit-o în scop de autoapărare, că îi era frică și nemulțumit că nu a găsit bani, a violat-o pe tânără”, a declarat Viorel Teliceanu, procuror Parchetul Tribunalului Constanța.

Individul din Corbu care a ucis cu sange rece un barbat
Locul crimei din Corbu

Ce a făcut imediat după crimă

După crimă, bărbatul a fugit. A umblat prin sat iar în final s-a dus acasă. Locuiește la doar două case distanță de victime. A ascuns arma crimei și hainele iar dimineața s-a trezit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Vecinii spun chiar că atunci când a ieșit din casă, a mers să vadă ce se întampla de este atâta poliție pe stradă. Unii l-au bănuit încă de atunci, însă polițiștii nu aveau suficiente probe să îl aresteze.

Când polițiștii l-au scos pe suspect din casă, la finalul perchezițiilor, acesta a fost la un pas să fie linșat de localnicii furioși de cele petrecute. Doar prezența mascatilor a făcut ca situația să nu scape de sub control.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Dacă vă fi găsit vinovat riscă să își petreacă întreaga tinerețe încspatele gratiilor.

Urmăriți Impact.ro și pe