Criminalul din Corbu era vecinul victimelor. Ce i-au găsit anchetatorii în casă

Elena Avramescu, Ioana Bucur 02.07.2021, 22:32

Detalii teribile au ieșt la iveală despre individul din Corbu care a ucis cu sânge rece un bărbat. Constanța, îngrozită după ce s-a aflat că un individ cu cagulă a intrat într-o casă, peste o familie din Corbu, județul Constanța, a abuzat sexual o fată de 20 de ani și i-a omorât tatăl. Asta în timp ce pe frați și mamă i-a închis în alte cameră.

Individul din Corbu care a ucis cu sânge rece un bărbat a fost prins

Update, vineri, 2 iulie, ora 22:30. Detalii teribile ies la iveală despre cazul din Corbu. Criminalul este un tânăr în vârstă de 29 de ani, vecin al victimelor, care ar fi fost drogat în momentul comiterii atacului sângeros.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, oamenii legii au găsit în casa tânărului arma crimei – o macetă plină de sânge, haina pe care a purtat-o, o față de masă pătată cu sânge și cheile de la casă. El le-ar fi spus anchetatorilor că a recurs la crimă și viol pentru că nu a găsit mai mulți bani în casa familiei pe care ar fi vrut, inițial, să o jefuiască.

Update vineri, 2 iulie. Individul din Corbu care a ucis cu sânge rece un bărbat a fost prins. Polițiștii din Năvodari audiază vineri seara un bărbat, suspect în cazul crimei și violului care au avut loc în noaptea de joi spre vineri în localitatea Corbu, județul Constanța.

„În urma activităților desfășurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliției orașului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor. În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, a transmis vineri seara Ministerul de Interne.

Știre inițială:

Apelul la 112 a fost făcut de o adolescentă de 14 ani, pe care agresorul a închis-o în baie alături de mama sa, care a povestit ororile care s-au întâmplat în casă. Ministrul Lucian Bode, prezent în Constanța, crede că e chestiune de ore până când agresorul va fi prins.

Am deplasat acolo specialiști de la Institutul Național de Criminalistică, de la IGPR, Direcție de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului. Avem un cerc de suspecți și eu cred că este vorba despre ore, nu zile, ore în care suspectul va fi reținut, a declarat vineri, Lucian Bode, la câteva ore de la crima care a îngrozit Constanța.

Ministrul de Interne a mai spus că polițiștii le-au luat declarații martorilor care erau în casă.

Practic, avem declaraţiile a doi martori care au fost în casă, la ora 3.46, atunci s-a primit apelul la 112 la poliţie, în câteva minute colegii noştri au ajuns acolo, din păcate avem o persoană decedată, vom vedea care este mobilul acestei crime, răzbunare, alte…nu pot să mă pronunţ acum…răzbunare, jaf, vom vedea dacă au dispărut din casă bani sau alte obiecte de valoare, audiem martorii şi cu siguranţă cel mai important lucru în acest moment este ca echipa de cercetare complexă de la faţa locului, sub coordonarea procurorului să identifice autorul şi să-l aducă în faţa instanţei.

Individul din Corbu care a ucis cu sange rece un barbat
Locul crimei din Corbu

Potrivit informațiilor furnizate de Lucian Bode, ar fi vorba despre un caz izolat, petrecut în locuinţă și nu pe stradă, astfel că siguranţa turiştilor nu este pusă în pericol.

Aici este vorba de un dement, mă iertaţi, care la ora 3 dimineaţa intră peste o familie în casă. Vorbim de o crimă care s-a petrecut în locuinţă, nu pe stradă şi vom vedea care a fost mobilul. Forţele de ordine sunt acolo în număr suficient pentru a asigura liniştea şi ordinea publică. Aici vorbim de un caz izolat, în locuinţă a intrat un dezaxat, că nu pot să-i spun altfel, şi a făcut ce a făcut.

În acest moment, ancheta este în derulare, am deplasat acolo specialişti de la Institutul Naţional de Criminalistică, de la IGPR, Direcţia de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului, avem un cerc de suspecţi şi eu cred că este vorba de ore, nu zile, ore, în care suspectul va fi reţinut, a mai spus Bode.

După atacul cu pricina, bărbatul a furat 200 de lei din casă și a dispărut fără urmă. Polițiștii încearcă să adune amprente și probe pentru a-l putea identifica pe atacator, iar în cazul în care va fi prins, agresorul va fi pus sub acuzația de omor și riscă ani grei de închisoare.

M-a sunat soția la ora 4 fără 20 și mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare, iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surprinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau, a spus fratele victimei pentru Ziua de Constanța.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...