Crimă odioasă în Maramureș. O mamă și-a omorât cei doi copii, unul în vârstă de patru luni, iar celălalt de doi ani

Elena Avramescu 02.06.2021, 17:01
Crimă odioasă în Maramureș. O mamă și-a omorât cei doi copii, unul în vârstă de patru luni, iar celălalt de doi ani

O mamă și-a omorât cei doi copii. Tragedia a lovit județul Maramureș, după ce o mamă din localitatea Ruşor şi-a ucis ambii copii, unul în vârstă de numai patru luni iar altul de aproximativ doi ani. Incidentul nefericit a avut loc astăzi, 2 iunie 2021, în localitatea Ruşor din Maramureş, unde femeia şi-a ucis cei doi copii minori.

O mamă și-a omorât cei doi copii

Femeia în vârstă de 30 de ani a fost deja reţinută de anchetatori și conform ultimelor informaţii, femeia este căsătorită, iar cei doi copii erau singurii pe care îi avea.

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe. În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat.

La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, găsim notat într-o informare a Poliţiei.

O mamă din Timișoara și-a ucis fetița de 4 ani

Un caz similar a șocat Timișoara, atunci când o mamă şi-a omorât fetiţa de doar 4 ani. Imaginile de la fața locului au stârnit revoltă printre timișoreni, fiind de-a dreptul înfiorătoare. Se pare că poliţiştii au descoperit-o pe fetiță în baie, înecată în vană, cu venele de la ambele mâini tăiate. Tragedia s-a petrecut atunci când mama era cu copilul acasă, tatăl fiind la muncă.

Mai multe echipaje SMURD, de la Ambulanţa şi Poliţie au pornit rapid spre adresa indicată printr-un apel la 112, la o casă din cartierul Ronat din Timişoara de pe strada Tibrului nr 34, însă a fost mult prea târziu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...